Singurul cazino online cu specific românesc, dar bazat pe experiența internațională a unui puternic grup de specialitate, te ajută să te bucuri mai intens de relaxare și divertisment de calitate în așteptarea celor mai plăcute momente din an – Sărbătorile de iarnă. 

Calendarul de Crăciun 2020 include fel de fel de surprize pentru clienții Vlad Cazino noi și existenți 

Zilnic va fi descoperită o oferă specială de care se poate profita imediat. Sistemul este simplu și prietenos. Pur și simplu trebuie să accesezi www.vladcazino.ro, să mergi în secțiunea Promoții, unde să vizitezi Calendarul Advent. Click pe ziua curentă conform datei din calendar, citește termenii și condițiile ofertei și joacă dacă promoția este pe placul tău! 

Chiar dacă nu ai deja cont pe platforma Vlad Cazino, poți verifica zi de zi ofertele din Calendarul de Crăciun. Sigur vei găsi motive suficiente să îți faci cont și să profiți la maximum de generozitatea lui Vlad în apropierea Crăciunului! Te poți obișnui de fapt cu această generozitate, pentru că vampirașul prietenos este mereu darnic și lansează promoții impresionante pe tot parcursul anului!

Fii Starul Crăciunului la Vlad Cazino și vei avea parte de cadouri epice, ofertele șmecherifice de Crăciun! În fiecare zi, o nouă atracție. Nu putem dezvălui surprizele, pentru ca bucuria descoperirii promoțiilor să fie cât mai intensă. Tuturor ne plac surprizele, iar Vlad chiar se pricepe să facă super cadouri, după cum a demonstrat întotdeauna. Oricare ar fi pasiunea ta în materie de jocuri de cazino online, sigur vei găsi oferte care să te încânte pe vladcazino.ro.

Vezi aici cadoul care te așteaptă azi la Vlad Cazino!

Îți place să te distrezi la sloturi online? Peste 500 de jocuri de la cei mai apreciați producători din domeniul cazino (Novomatic, EGT, Play n Go, NetEnt, Yggdrasil, Quickspin etc.) te așteaptă să le testezi. Noi pariem că îți va fi greu să te rezumi doar la câteva jocuri preferate! Lunar apar noi titluri în ofertă, iar în luna decembrie ai și câștiguri extra dacă participi la turneele de sloturi. Astfel de turnee pot oricând să fie parte din surprizele din Calendarul de Crăciun 2020. Din același Calendar Advent nu vor lipsi turnee de Live Cazino, la care jucătorii cu cel mai consistent rulaj vor împărți premii cash.

Cine este Vlad Cazino?

Lansat în anul 2018, Vlad Cazino a devenit rapid unul dintre cei mai populari operatori de cazino online din România. A cucerit publicul prin conceptul său inedit, extrem de apropiat de jucători. Vlad Cazino este un promotor puternic al distracției echilibrate, online și offline, nu întâmplător alăturându-se inclusiv celor mai cool evenimente de tip festival în ultimii doi ani. 

Oferta de jocuri de noroc de pe Vlad Cazino include resurse de înaltă calitate, jocuri de ultimă generație de la producătorii de top la nivel global. Sloturi, jocuri de masă în cazino (ruletă și blackjack), poker și bingo – totul este oferit fără compromis, demn de atmosfera din marile cazinouri terestre.