Contul de relaţii publice al New Kopel Group a fost câştigat în urma unui pitch care includea atât strategia de comunicare pentru anul 2011 la nivel de grup, cât şi pe cea a companiilor membre.
New Kopel Group, care a avut în 2010 o Cifră de afaceri de peste 25 milioane Euro, deţine în România companiile Sixt Rent A Car, Union Motors (dealership-ul mărcilor Opel şi Suzuki), AAA New Kopel, Union Motors Service Auto şi Sixt New Kopel, divizie care are ca principal obiect de activitate leasing-uloperaţional.
“Fast Forward Communications a demonstrate o viziune strategic şi mijloacele necesare pentru a atinge nevoile de comunicare, atât ale grupului cât şi, în parte, pe cele ale companiilor care îl formează”, a declarat Dudy Perry, Director General al New Kopel Group România.
“Suntem mândri că o companie atât de puternică, unul dintre liderii pieţei auto din România, a găsit în noi partenerii de care avea nevoie”, spune Tudor Dăescu, PR Director al Fast Forward Communications.
Fast Forward Communications este o agenţie care oferă în principal servicii de PR, e-PR şi BTL, înfiinţată în anul 2006, având în portofoliu clienţi precum Samsung Electronics România, Logitech România, MMD Partners, Bloomers, ToyWatch România, Garmin sau lanţul de boutique-hoteluri Residence Hotels.