După ce s-a chinuit să vândă stocul de marfă, ceva instalații frigorifice și ceva magazine mobile (peste 200 de bucăți erau în proprietate și nu în leasing), RVA Insolvency, lichidatorul lanțului mic.ro, deținut de omul de afaceri Dinu Patriciu, a ajuns să se judece în Germania pentru a recupera 60 de mașini poprite pentru o firmă de reclame luminoase intrată la rândul său în insolvență.

După cum ne-a declarat Arin Stănescu, președinte RVA, firma care a realizat firmele luminoase pentru parte din magazinele mobile ale lui Dinu Patriciu a intrat în insolvență și creditorii acesteia au pus poprire pe circa 60 de mașini ale omului de afaceri român pe care fuseseră instalate reclame luminoase pentru a-și recupera prejudiciul.

Citiți și: Firmele lui Patriciu au luat credite de la bănci până în ultima clipă

Acum RVA se judecă în Germania pentru ridicarea acestor popriri și revalorificarea acestora. Până acum, RVA a recuperat doar ceva bani de pe stocul de marfă al lanțului mic.ro și încearcă să vândă mașinile, instalațiile frigorifice, etc. Stocurile de marfă fuseseră evaluate la 149.000 de euro prețul de achiziție.

Rețelele Minimax și Mic.ro, deținute de Dinu Patriciu, au datorii cumulate de 265 de milioane de euro către peste 1.000 de firme, iar câteva mii de angajati nu și-au primit încă salariile restante.

Citiți și: Mărirea şi decăderea lui DINU PATRICIU