CEO Clubs a fost înfiinţată în SUA în urma cu 34 de ani şi în prezent deţine filiale în SUA, Africa de Sud, India, Europa şi China. Organizaţia este deschisă exclusiv executivilor de top a căror companii înregistrează cifre de afaceri anuale de peste 10 milioane euro.  CEO Clubs îşi recrutează membrii în baza unor criterii stricte de calitate, realizări şi cultură.
La evenimentul din România vor participa peste 100 de executivi de top din mari companii internaţionale care sunt afiliate CEO Clubs, precum şi fondatorul organizaţiei, americanul Joseph Mancuso.
În prezent, CEO Clubs Romania are 20 de membri, executivi de top din domenii precum  bancar, FMCG, retail şi construcţii. Acestia conduc în România companii a căror valoare este estimată la peste un miliard de euro. În baza unor statistici interne, CEO Clubs este format din bărbaţi, români şi expaţi, cu o medie de vârstă de 46 de ani.
„CEO Clubs este un brand premium şi exclusivist la nivel internaţional, datorită puterii şi know how-ului deţinut de membrii săi. Printre aceştia, regăsim nume precum Steve Forbes, Michael Bloomberg (foto) şi Donald Trump, care, prin viziunea lor, au inovat domeniul antreprenoriatului. Plănuim să formăm şi în Romania un grup select de lideri şi să punem bazele unei organizaţii de networking eficiente”, a declarat Sotiris Chatzidakis, vicepreşedinte executiv CEO Clubs Europa de Est.
Prin aderarea la CEO Clubs Int’l – Romania, membrii beneficiază de acces lunar la evenimente de networking locale şi internaţionale, cursuri de coaching pentru executivii de top, pot participa la delegaţii de afaceri în ţări precum: SUA, China, Emiratele Arabe Unite, etc. Alte beneficii includ acces VIP în cluburi de sport, staţiuni de lux şi oferte speciale din partea altor membri şi parteneri ai clubului.