Tot Safety anunță că va asigura și consultanță în caz de daună. Practic, polița garantează victimelor sau familiilor lor că vor fi despăgubite în cazul unui incident provocat din vina organizatorilor. Este o poliță de răspundere față de terți care a lipsit, de exemplu, în cazul incidentului de la Colectiv.

„Ne bucurăm să avem pentru al treilea an consecutiv un parteneriat de succes cu organizatorii festivalului Neversea. În timp ce tinerii se distrează pe ”ISLAND OF DREAMS” noi rămânem ancorați în realitate pentru siguranța și protecțșia lor.”, a declarat Viorel VASILE- CEO al Safety Broker.

Safety Broker, cel mai mare broker independent cu capital local ce operează în România, a raportat la finalul primelor șase luni din 2019 o creștere a Primelor Brute Intermediate de 11,25% față de aceeasi perioadă a anului trecut, ajungând pana la 189 mil RON. Peste 60 de milioane de lei reprezintă vânzări de produse Non RCA, din care 65% sunt polițele CASCO și 25% polițele de asigurare de tip Property.