Jurnalistul Robert Turcescu a povestit un episod pe care l-a trăit recent într-un celebru lanț de magazine. Avertizat de soția sa că bonul final va fi ceva mai mare, jurnalistul a trăit un adevărat șoc la casa de marcat: bonul pe care dădea de obicei 350 de lei a ajuns la 500 lei.

magazin alimentar
Sursă: Dreamstime

Turcescu: Te uiți și zici, bă, a cam crescut!

Mai grav e însă comentariul pe care l-a făcut casierița, a punctat Turcescu. „Doamna de la casă auzind dialogul nostru ne spune, dar pe un ton foarte nervos: M-am săturat de tâmpiții ăștia, era 31 de lei crema asta de brânză, acum e 39 lei. 39!! Și dacă ești Țiriac, te uiți și zici, bă a cam crescut. Ce facem, murim toți aplaudând marea luptă pentru libertate a poporului ucrainean?”, a observat indignat moderatorul podcastului EVZ Play.

Cristoiu: Americanii își doresc ca Rusia să rămână dușmanul de serviciu

În cazul în care Rusia nu va ataca NATO, singura problemă a României va fi creșterea inflației, concomitent cu o creștere de prețuri. Într-o intervenție live în arena EVZ, jurnalistul și publicistul Ion Cristoiu a confirmat că adevărata problemă a României e criza economică foarte gravă care se prefigurează pe fondul lipsei unor lideri autentici. „În Europa avem de-a face cu lideri ca niște semințe prăjite. Sunt manipulați de presă, a punctat invitatul, care îl vede doar pe Emmanuel Macron ca lider politic al Europei.

În opinia lui Cristoiu, e greu de crezut că armata lui Vladimir Putin va ataca România. „Vom merge ca la Crimeea, pe ideea unui conflict înghețat, așa se va încheia prima fază (n.r. – a războiului). Americanii își doresc ca Rusia să rămână dușmanul de serviciu”.