Compania Madison Rand Promotion, care deţine în acest moment două parfumerii de lux pe piaţa din Bucureşti, a anunţat inaugurarea în luna noiembrie a primei locaţii din afara ţării, în capitala Ungariei, Budapesta.

„Vom deschide magazinul în luna noiembrie în urma unei investiţii de 150.000 de euro”, a declarat, în exclusivitate pentru capital.ro, Madeleine Florescu, directorul general parfumeriilor Madison.

„În inima luxului”

Potrivit declaraţiei acesteia, locaţia este situată pe bulevardul Andrassy şi are o suprafaţă de 57 de metri pătraţi.

„Locaţia este extraordinară. Parfumeria Madison va fi situată pe bulevardul Andrassy, Champs-Élysées-ul Budapestei. Ne aflăm exact lângă Operă, exact lângă magazinele Louis Vuitton şi Burrbery şi peste drum de locaţia Gucci. Exact în inima luxului”, a declarat Madeleine Florescu.

În acest moment, pe piaţa din România există două locaţii Madison, în Bucureşti. Planurile Madelainei Florescu vizează însă extinderea, în prima jumătate a anului viitor, în afara Capitalei. „Beautikul din provincie va avea o suprafaţă mai mică şi va fi situat în galeria comercială a unui hotel de lux”, a declarat directoarea parfumeriilor înre-un interviu acordat anterior Capital.ro.

Începând cu 1 august, compania Madison Rand Promotions reprezintă compania Intertrade Europe în 15 ţări europene, parteneriatul celor două companii ţintind dezvoltarea şi extinderea business-ului în regiune. Intertrade Europe este o companie italiană care operează pe piaţele din Londra, New York, Paris, Dusseldorf şi Barcelona.