Printre pasiunile lui Felix Pătrășcanu se numără mașinile, dar și sporturile extreme. Alături de asociații săi a investit într-o companie de car sharing.  Alături de soția sa a investit și într-o clinică datorită ajutorului pe care un medic i l-a acordat într-o problemă personală. „Vreau să construiesc din clinica asta ceva. E de neurologie, e ceva de nișă” a declarat pentru Capital Felix Pătrășcanu. În proiect mai sunt și alți doi parteneri – un medic și un economist.

Mystery Shopper și Criptomonede

Unul dintre domeniile în care a investit bani este și o platformă de „mystery shopping”. „A venit un băiat la noi și ne-a zis << Nu vreți să investiți într-o platformă de genul acesta, să creăm un business?>> și mi s-a părut interesant, și am investit” povestește fondatorul FAN Courier.

Cu privire la criptomonede, Felix Pătrășcanu s-a declarat ca fiind „un antreprenor de construcție”. Nu a investit în bitcoin sau alte monede virtuale, dar „s-a jucat” cu niște bani la bursă. Chiar dacă a primit explicații de la specialiști în criptomonede, este totuși un domeniu care nu îi atrage atenția.

Un domeniu de interes însă este cel al Fondurilor de Investiții. „Sunt două lucruri senzaționale: o dată ajuți niște tineri să-și vadă visul împlinit, dacă vin cu o idee care să mă atragă, și dezvolți un pic ecosistemul acesta de antreprenoriat care e fantastic dacă o faci. Și dacă mai câștigi bani după chestia asta – e dumnezeiesc – atunci de ce să spui nu?”