Deși spun că nu vor da detalii până la lansarea oficială a produsului, reprezentanții Allianz Țiriac, firma care a conceput pachetul, au arătat, pentru Capital, că este vorba despre un produs din zona auto, destinat persoanelor fizice.

“ Pregătim  un nou produs de asigurare auto menit să simplifice viața clienților din perspectiva acoperirilor oferite. În acest moment, produsul se află într-un proces de testare și va fi lansat în perioada următoare.”, au transmis, pentru Capital, cei de la Allianz Țiriac.

Potrivit unor surse din piață, dar și din zona supravegherii, noul produs va fi construit pe tiparul unui pachet CASCO-RCA, produs care este popular în Germania. Legislația din România nu permite vânzarea unui pachet în adevăratul sens al cuvântului, însă pot fi găsite formule.

De altfel, spun sursele noastre, Allianz Țiriac își selectează și în acest moment clienții persoane fizice inclusiv în funcție de istoricul de RCA. Mai clar, dacă un șofer care vrea CASCO la Allianz Țiriac are un istoric de RCA bun, adică nu a provocat daune, va primi o reducere pentru asigurarea CASCO. În același timp, dacă un client care are deja CASCO la Allianz solicită și o poliță RCA, va primi un discount de până la 25% pentru aceasta din urmă. 

Noului produs, unic pe piață, I se vor adăuga, spun sursele noastre, și o serie de servicii, cum ar fi asistență rutieră, mașină la schimb sau chiar consultanță în relația cu service-urile.