Pe scurt, ca un înger! Am participat luni seara, la Opera Națională, la concertul ei caritabil, de Crăciun, oferit cu sprijinul Carrefour România, pentru a ajuta fundația Hospice Casa Speranței, o fundație care dă o șansă celor cărora medicii le-au spus că nu mai pot face nimic pentru ei.

Andra a cântat 20 de melodii live, colinde superbe, care au emoționat întregul auditoriu. Concertul a fost plin de surprize pentru că renumita cântăreață a invitat alături de ea nume neașteptate. Bodo de la ProConsul, Mircea Radu, Liviu Teodorescu, Narcisa Suciu, Mioara Velicu și Paula Herlo au fost cei care au creat o atmosferă deosebită alături de Andra. Toți au cântat minunat, acompaniați de Orchestra Simfonică dirijată de compozitorul Andrei Tudor.

Cel mai frumos moment

Vocea Andrei sună foarte bine și la televizor sau radio, dar când o vezi și live, totul pare parcă desprins dintr-o altă lume, o lume de basm care te poartă pe un tărâm cumva fantastic. Și asta pentru că nu doar vocea ei o face atât de specială, ci și energia pozitivă pe care o emană, energia unui om cu adevărat fericit.

Andra întruchipează modelul femeii împlinite, care a fost binecuvântată cu tot ce-și poate dori un om. Are o familie superbă, o carieră perfectă, este extrem de iubită și la rândul ei împarte iubire prin muzică tuturor celor care o ascultă și iau contact direct cu vocea ei divină.

La finalul concertului, micuța ei, Eva Măruță a venit pe scenă pentru a cânta un colind cu mămica ei. Momentul a fost unul foarte apreciat și emoționant. Cred că toți cei care au participat la acest concert superb au plecat zâmbind și cu sufletul plin de o bucurie și un entuziasm pe care Andra a reușit să-l sădească în sufletele tuturor.

Cântăreața are un contract cu Carrefour România și merge în spectacole în toată țara la invitația lor. Pot spune că cei de la PR au dat lovitura cu această acțiune pentru că într-adevăr Andra își merită toți banii, iar la final fiecare om care o ascultă pleacă și el mai bogat.