Academicianul Victor Voicu vine cu o teorie şocantă despre noul coronavirus: acesta corespunde în proporție de 95% unei arme biologice! Universitatea Johns Hopkins din Statele Unite consideră că acest virus este o armă biologică, susţine Victor Voicu. Academicianul spune că, tocmai din acest motiv, trebuie realizată o anchetă epidemiologică de înalt nivel, pentru a se găsi originea acestei pandemii.

Invitat la Antena 3, academicianul Victor Voicu a mai declarat că, din respect pentru lumea în care trăim, trebuie să înţelegem foarte bine această situaţie pentru a putea preveni ceva similar pe viitor. „Suntem obligați să analizăm și să fim realiști”, a mai spus acesta.

„Virusul SARS-CoV-2 este trecut în rândul armelor biologice de Johns Hopkins University”

„Trebuie urmărită ideea unei anchete epidemiologice de înalt nivel, să vedem care este originea acestei pandemii, când a apărut primul pacient bolnav de COVID-19.

Acest lucru este absolut necesar pentru că din respect pentru această lume în care trăim trebuie să știm ca să putem preveni. A fost o eroare? Atunci să o tratăm ca atare.

Virusul SARS-CoV-2 este trecut în rândul armelor biologice de Johns Hopkins University. Eu am analizat virusul din punctul meu de vedere, ca cercetător.

Noi suntem obligați să analizăm și să fim realiști, nu să umblăm din dreapta în stânga și să nu mai găsim linia și conduita”, a declarat academicianul pentru Antena 3.