Este doliu uriaș în lumea politică americană! Un membru al familiei Bush s-a stins din viață, conform anunțului făcut de Fundația George & Barbara Bush.

Familia Bush are o lungă tradiție în viața politică din SUA, ce se întinde pe cel puțin trei generații.

Este doliu uriaș în SUA. Curg mesajele de condoleanțe

Jonathan Bush (ultimul din dreapta fotografiei), fratele mai mic al regretatului președinte George H.W. Bush și unchiul fostului președinte George W. Bush, a murit. Avea 89 de ani.

Jonathan Bush a murit miercuri la casa sa din Jupiter, Florida, potrivit unui purtător de cuvânt al Fundației George & Barbara Bush din Texas. Ar fi împlinit joi 90 de ani.

Într-o postare pe Twitter, fundația a spus că este „a fost un om frumos și un suflet nobil”, adăugând că este „a fost om grozav, capabil oricând cântec și dans – fără îndoială cel mai bun dansator dintre fraților săi”.

J. Bush, care lucra în domeniul finanțelor, a fost ultimul supraviețuitor dintre cei cinci frați ai familiei.

George H.W. Bush a murit în 2018 la casa sa din Houston. Sora lor, Nancy Bush Ellis, a murit în ianuarie. Fratele William Henry Trotter Bush, cunoscut sub numele de „Bucky”, a murit în 2018, iar fratele Prescott S. Bush Jr. a murit în 2010.

Tatăl lor a fost Prescott Sheldon Bush, un senator american din Connecticut din 1952 până în 1963, scrie evz.ro.

Mesaj emoționant din partea fiului

Jonathan Bush a ajutat la strângerea de fonduri pentru campania prezidențială a nepotului său și s-a numărat printre membrii familiei pe care fratele său i-a trimis să-l reprezinte în calitate oficială în locul unor ceremonii din întreaga lume.

Jonathan Bush a fost tatăl lui Billy Bush, care a fost concediat de NBC din cauza unei emisiuni „Access Hollywood” cu Donald Trump și găzduiește acum emisiunea de știri despre cultura pop „Extra”.

Într-o postare pe Instagram l-a numit tatăl său „cel mai mare om pe care îl voi cunoaște vreodată”.

”Aniversare fericită pentru al 90-lea an de viață, tată și îți mulțumesc pentru această viață grozavă și fiind cel mai bun tată vreodată”, a continuat Billy.

”Tot ce merită să știu că am primit de la tine și mama. Te-am urmărit părăsind acest pământ și știu exact unde te afli acum. Mă face fericit. Mă simt binecuvântat. Legenda nu se va estompa niciodată”.

George & Barbara Bush Foundation, de asemenea, l-a comemorat pe Jonathan într-o declarație joi: ”Rugăciunile și dragostea noastră sunt alături de familia Bush, deoarece ne amintim de un soț minunat, tată, bunic și frate, un gentleman și un suflet nobil”.

Sursă foto: Dreamstime.