Nouă luni! Atât a stat departe de presă jurnalistul Moise Guran. După ce a anunțat că renunță total la meserie și se înregimentează politic, Guran a făcut cale-ntoarsă. Mariajul dintre acesta și USR-PLUS a durat extrem de puțin.

Este bomba zilei!

Este bomba zilei. După ce s-a retras din politică după doar câteva luni, Moise Guran a decis să revină în presă. Asta s-a întâmplat după ce acesta spusese că se retrage definitiv din jurnalism.

Moise Guran a fost dat de gol chiar de către fostul, dar și viitorul său coleg. Guran a decis să se întoarcă la Europa FM, la doar nouă luni după ce anunța că se desparte definitiv de presă, pentru a se implica în politică. Acesta va avea o nouă emisiune, anunță postul de radio, pe europafm.ro.

„De astăzi, Moise Guran va realiza programul rock de joi seară, de la ora 21. „Rock&Talk” este numele emisiunii, „o emisiune cum nu găsiți la alte posturi de radio”, a declarat, în Deșteptarea, jurnalistul Vlad Petreanu.

Moise Guran a părăsit stația de radio Europa FM în luna ianuarie. Pe data de 16 ianuarie realiza ultima sa emisiune la radio. „Vă anunț că am luat decizia să renunț definitiv la cariera și la rolul meu de jurnalist român pentru a-mi asuma un rol politic în această țară”, spunea Guran în ianuarie, într-un mesaj public.

Implicarea sa în politică nu a durat mult. Doar ceva mai mult de două luni. În luna martie, acesta a anunţat că se desparte de USR din cauza unor diferenţe de principii.