Concret, este vorba despre fostul ofițer SRI, Daniel Dragomir. Echipajul de poliție trebuia să îl ducă la închisoare însă acesta a fost de negăsit.

Ce spune Poliția Capitalei

„În baza unui mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București au efectuat verificări la mai multe adrese în vederea depistării unui bărbat de 42 de ani, condamnat definitiv. Având în vedere că cel în cauză nu a fost găsit, se fac demersurile legale pentru a fi dat în urmărire”, transmite Poliţia Capitalei.

Motivul pentru care a fost condamnat

Fostul colonel SRI, Daniel Dragomir, a fost condamnat, joi, la 3 ani și 10 luni de închisoare cu executare de magistrații Curții de Apel București, care au desființat parțial decizia prin care a fost achitat, inițial, de fapte de corupție. Și soția lui Dragomir a fost condamnată la 2 ani și 8 luni.

Ce este scris în minuta deciziei CAB

„Decizia penală nr. 533/A din data de 18.06.2020 – Cu majoritate, În temeiul art.421 alin.1 pct.2 lit.a din Codul de procedură penală, admite apelurile declarate de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casatie si Justitie, Directia Natională Anticoruptie si de către inculpatii DRAGOMIR DANIEL si DRAGOMIR MARINELA-ZOICA împotriva sentintei penale nr.3001 din data de 22 decembrie 2016 pronutată de Tribunalul Bucuresti, Sectia I Penală în dosarul nr.2283/3/2015.