Elena Udrea se simte vinovată pentru că fiica ei plânge de dorul ei

De când se află în spatele gratiilor, Elena Udrea se simte vinovată pentru că nu este alături de fiica ei. Fostul ministru al Turismului regretă că a avut încredere în justiția română și a fiica ei este nevoită să plângă, în fiecare noapte, de dorul mamei ei.

„Pentru că am decis să vin în România și să mă încred în ”justiție”, zac în pușcărie… iar copilul meu crește, de un an, fără mamă. Fetița mea de patru ani se trezește în fiecare noapte și plânge: ”Îmi e dor de mami și o vreau pe mami!”, iar eu mă simt atât de vinovată față de ea pentru prostia de a crede ca puterea ”Statului Paralel” a dispărut”, a zis ea, potrivit evz.ro.

Adrian Alexandrov este nevoit să fie și mamă, și bonă și bunică pentru Eva Maria

În septembrie 2022, Eva Maria, fetița Elenei Udrea și a lui Adrian Alexandrov, a împlinit patru ani. Ea merge la o grădiniță privată din orașul Corbeanca, județul Ilfov.

Adrian Alexandrov face tot posibilului ca fiica lor să treacă mai ușor peste această perioadă dificilă. În weekend, el a mărturisit că este nevoit să îi fie și tată, și mamă, și bonă, și partener de joacă.

În imagini se poate vedea cum cei doi au ieşit la o cofetărie din zona Ateneului Român.

Sursă: Instagram

„Sunt și bunică, și bonă, și mamă, și partener de joacă. Norocul meu este că am un talent înnăscut la copii și mă descurc cu ea. Momentan este ok, acum ce o să fie pe viitor…

Eu, în perioada asta, am un proiect de făcut la Cluj. Nu pot sta permanent, pentru că cea mică este la București, merge la grădiniță. Trebuie să o vadă Elena, trebuie să mă duc cu ea la Elena. Nu pot să mă mut la Cluj, dar săptămânal mă duc acolo, pentru că trebuie să mă ocup de proiect. De șantier.

De obicei mă duc o zi, dus-întors. Dimineața plec, mă întorc seara. Ea merge la grădiniță, se întoarce seara și atunci stă doar puțin cu bona. Acest du-te-vino ar fi ultima mea problemă. Situația în sine este… e greu de descris în cuvinte. Nu aș dori nimănui să treacă prin așa ceva”, a explicat Adrian Alexandrov în cadrul unui interviu acordat pentru Rețete și Vedete.