Parte a strategiei sale de dezvoltare, TAP Air Portugal își concentrează eforturile pe deschiderea de noi rute de transport în paralel cu reînnoirea flotei comerciale și vine, totodată, cu un nou serviciu: TAP CORPORATE.

Prin introducerea acestui serviciu pe piața din România, compania aeriană de linie TAP Air Portugal dorește să recompenseze atât companiile care folosesc serviciile sale, cât și angajații acestora, asigurându-le zboruri în cele mai bune condiții de siguranță.

Printr-un mecanism simplu, care începe cu înregistrarea firmei pe site-ul tapcorporate.com, acesta înregistrează economii la fiecare zbor, beneficiind de discounturi la călătoriile viitoare.

Cu fiecare zbor al firmei cu TAP, parte din banii cheltuiți sub formă de tarife și costuri suplimentare (YQ) se transformă în credite, sume în Euro, care se folosesc ulterior în achiziționarea de noi zboruri și servicii auxiliare biletului de avion. Pentru creditare, biletele de avion pot fi cumpărate inclusiv prin agențiile de voiaj.

Controlul asupra creditelor câștigate de companie și utilizarea ulterioară a acestora sunt simplu de realizat, monitorizarea planurilor de călătorie și toți angajații care au zburat se regăsec într-un singur loc, cu un singur click, în contul companiei, pe site-ul tapcorporate.com.

Astfel, cu cât compania zboară mai mult, cu atât valoarea creditelor crește, iar angajatul câștigă mile, în contul personal, prin programul TAP Victoria.

Programul TAP CORPORATE oferă o serie de promoții atractive pentru companie precum și servicii multiple care sporesc confortul călătorilor, creând o experiență mai plăcută celui care zboară. Experiență cu TAP Air Portugal începe odată cu rezervarea locurilor în avion apoi programul TAP Corporate asigură accesul către porțile de îmbarcare mai rapid și mai comod prin folosirea serviciului fast track. Un alt beneficiu important îl reprezintă acum și accesul la spațiile lounge, unde timpul de așteptare trece într-un mod mai plăcut și relaxant și, nu în ultimul rând, este oferită posibilitatea de a călători cu un bagaj în puls per persoană, fără costuri suplimentare.

TAP Air Portugal ajunge în 88 de destinaţii din 34 de ţări, inclusiv din America de Nord şi de Sud şi Africa. Linia aeriană portugheză va fi primul operator aerian din lume care va opera noul model Airbus A330-neo, echipat de către Airbus cu un nou tip de cabină, oferind pasagerilor și echipajului TAP o nouă experiență de călătorie printr-un design revoluționar, ce va satisfice în totalitate cerințele de confort și ambient în interiorul aeronavei precum și servicii.