S-a anunțat în mod oficial că probele prelevate de la Adriana, fetiță româncă de doar 11 ani din Dâmbovița, aparțin olandezului Johannes Visscher, cunoscut ca Joop Visscher. Se confirmă astfel că acesta a omorât-o cu bestialitate pe micuța Mihaela Adriana Fieraru.

Joop Visscher avea cazier și era cunoscut ca un agresor sexual în momentul în care a zburat în România. Autoritățile olandeze nu le-au informat, însă pe cele române, așa că nimeni nu l-a monitorizat pe cel care avea să ucidă cu sânge rece pe fetiță. Mihaela Adriana Fieraru se întorcea de la școală pe drumul spre Gura Șuții, când a fost răpită, violată și sugrumată de Visscher.

De asemenea olandezul se pare că a mai făcut o victimă în anul 2016. De data aceasta este vorba despre un caz în care se fac cercetări la Iași, oraș în care olandezul a fost în acel an. Politistii ieseni au demarat atunci o ampla ancheta. Au discutat cu vecinii, au cautat imagini de pe camerele de supraveghere si au facut tot felul de demersuri, insa, fara rezultat. Ancheta nu a fost nici pana acum finalizata, pentru ca autorul a fost de negasit.