Nu ne credeți? Intrați pe site, faceți-vă cont și convingeți-vă. Peste 500.000 de utilizatori și-au făcut pe site și au reușit să promoveze cu brio examenul auto la drpciv. Dacă le veți urma exemplul, cu siguranță veți reuși să obțineți permisul auto mai repede decât v-ați așteptat.

De ce să vă faceți cont pe e-drpciv.ro? De ce este cel mai bun site de chestionare auto? Fiindcă este astfel construit încât să ofere tuturor celor care îl folosesc instrumente care să îi ajută să aibă parte de succesul pe care și-l doresc.

E-drpciv.ro oferă utilizatorilor săi singurul mediu de învățare care poate reține întrebările la care utilizatorii au răspuns greșit, salvând sesiunea pentru o reluare ulterioară. Datorită acestui mediu de învățare foarte bine pus la punct și gândit, aveți șansa de a acumula cunoștințele necesare în vederea promovării examenului de sală.

Odată acumulate cunoștințele necesare, este indicat să treceți la rezolvarea de chestionare auto. Rezolvând chestionare drpciv, veți reuși să vă verificați cunoștințele acumulate.

Reprezentanții site-ului vă recomandă să faceți mediul de învățare de două ori și chestionare auto până ridicați indicatorii de performanță pe verde. Veți observa că acești indicatori se vor calcula la finalul fiecărui chestionar. Calculul se va face ținându-se cont de un algoritm dezvoltat de echipa acestui site.

Acești indicatori vor arăta cât de bine pregătiți sunteți și ce punctaj veți obține la sală. Știind cu precizie care va fi punctajul la examenul oficial, veți fi foarte încrezători în propriile forțe.

Așadar, intrați pe site, faceți-vă cont și începeți pregătirea. De asemenea, citiți cu atenție materialele informative puse la dispoziția utilizatorilor. Datorită lor vă veți pregăti cum se cuvine pentru examenul de sală, iar succesul nu va întârzia să apară.

În plus, fiindcă au dorit ca procesul de învățare să decurgă cât mai ușor posibil, reprezentanții au simplificat codul rutier și regulamentul, eliminând acele paragrafe care nu sunt importante pentru obținerea permisului auto categoria B.

 

De îndată ce veți face click pe aceste documente, veți observa paragrafe marcate cu roșu și paragrafe marcate cu albastru. Primele dintre ele au un grad de importanță mai mare, celelalte au un grad de importanță mediu.

Cu toate acestea, este bine să citiți documentele integral, deoarece cu cât vă pregătiți mai bine, cu atât șansele de succes cresc.

Dacă vreți să folosiți site-ul gratuit, sunați-vă instructorul să vă genereze un cod de activare. Pentru a veni în sprijinul instructorilor și a le da posibilitatea de a monitoriza evoluția elevilor lor, reprezentanții acestui site au creat o secțiune specială numită Instructori auto, unde aceștia lor se pot înscrie gratuit. Este singurul site care oferă această facilitate.

Odată creat contul, instructorii vă pot genera coduri de elev, pentru ca voi să puteți utliza gratuit site-ul în baza acestui cod.

Ca și înscrierea și generarea codurilor de activare este gratuită, neimplicând niciun cost din partea instructorului. Dacă instructorul acceptă să își facă cont pe site, vă veți da seama dacă este dispus să vă ajute.

Mulți instructori refuză să se implice în pregătirea elevilor și nu le monitorizează pregătirea.  înainte de a merge la examen. Deoarece aceștia nu sunt interesați cât învață, de unde învață, cât de corect învață, elevii se pregătesc superficial pentru examenul de sală și din acest motiv pică examenul.

Există însă și instructori care sunt interesați de nivelul de pregătire a  elevilor, de unde învață, cât învață și cât de corect învață. Aceștia nu sunt interesați să le ia doar banii pentru orele practice. Ei fac parte dintre instructorii buni care se străduiesc ca elevii lor să ia sala din prima încercare.

Dacă instructorii voștri fac parte dintre cei interesați să vă ajute, sunteți norocoși. Înseamnă că ați știut cum să vi-i alegeți. Alături de ei și de site-ul e-drpciv.ro, succesul la examenul de sală va fi garantat. Așadar, nu mai pierdeți timpul, înscrieți-vă pe site și începeți pregătirea pentru obținerea permisului auto. Îl veți obține mai repede decât v-ați așteptat. Succes! (P)