"Principalul subiect pentru Birourile permanente reunite, pentru care eu am acceptat să convocăm aşa ceva, reprezintă obligaţia noastră de a da un punct de vedere la Curtea Constituţională pe o sesizare a domnului fost prim ministru Sorin Grindeanu. În ceea ce priveşte cuantumul sumei forfetare, diurne, cazare, transport, eu o să ridic subiectul astăzi în BPR să vedem când şi care e modalitatea prin care noi să modificăm cât mai rapid Statutul, pentru că eu cred că în afară de indemnizaţii celelalte sume ar trebui să rămână la nivelul actual. Spre exemplu, nu cred că, cu mărirea indemnizaţiei, să modific cheltuielile cu cazarea în Bucureşti", a spus Dragnea, la Palatul Parlamentului. 

Referindu-se la sesizarea lui Grindeanu la CCR pe tema votului secret de la moţiunea de cenzură, Dragnea a menţionat că "votul secret este o opţiune". 

"Eu cred că, până la urmă, votul secret este o opţiune pe care o foloseşti sau nu. S-a votat când secret, când la vedere în Parlament, cred că important este votul, cred că un om care are personalitate, şi au fost oameni cu mare personalitate, au votat invers, tot la vedere. Eu nu am pregătirea constituţională a domnului Sorin Grindeanu, drept pentru care am rugat specialiştii în Constituţie şi în drept din Parlament şi ei vor face materialul către CCR", a menţionat Dragnea. 

AGERPRES