Liviu Dragnea uimește din nou. Ultimele vești despre fostul șef al PSD aflat în pușcărie uimesc pe toată lumea. Dragnea s-a decis să renunțe la mustață.

Mustața era foarte important pentru Dragnea. Acesta o avea chiar de când a făcut armata și nu a renunțat la ea nici când un sergent i-a cerut să facă acest lucru. La un moment dat, a existat un zvon conform căruia Dragnea s-a ras atunci când a devenit o voce în PSD.

Dragnea a negat acest lucru și a spus că va recurge la acest gest doar dacă PSD câştigă alegerile prezidenţiale. Acest lucru nu s-a mai întâmplat, dar Dragnea a enunțat până la urmă la mustață, conform liberinteleorman.ro.

Cei de la Penitenciarul Rahova au văzut zilele acestea un Dragnea cu ”altă față”, în timp ce se ducea la lucru, la garajul unității, acolo unde stă sau muncește opt ore pe zi pentru reducerea pedepsei. Se pare că decizia lui Dragnea a fost o surpriză și pentru Irina Tănase, iubita acestuia. Irina i-ar fi cerut de multă vreme să facă acest lucru, dar, în libertate, Liviu Dragnea nu a acceptat să renunțe la brandul care l-a consacrat, mai spune sursa citată.