Surse social-democrate au declarat pentru HotNews.ro că parlamentarii PSD au cerut marți explicații privind tensiunile din partid și au solicitat tranșarea discuțiilor în Comitetului Executiv. De partea cealată, Liviu Dragnea încearcă să amâne ședința CEX astfel încât să poată discuta cu toți liderii din teritoriu. De altfel, Marian Neacșu, mâna dreaptă a liderului PSD a anunțat că președinții organizațiilor județene sunt invitați începând de miercuri în Kiseleff.

Marian Neacșu, secretarul general al PSD și mâna dreaptă a lui Dragnea ar fi spus că o ședință va avea loc după ce premierul Dăncilă va termina evaluarea activității miniștriilor. 

Sursele citate susțin că Liviu Dragnea încearcă să amâne cât mai mult ședința Comitetului Executiv și vrea să negocieze cu fiecare lider de organizație susținerea sa. De altfel, Dragnea i-a convocat pe liderii de organizații în Kiselef începând de miercuri sub pretextul discuțiilor pe tema referendumului privind familia tradițională. 

La nivel oficial, secretarul general al PSD Marian Neacşu a declarat că începând de miercuri, împreună cu Liviu Dragnea, se va întâlni cu toţi preşedinţii de organizaţii. De altfel Neacșu i-a anunțat pe parlamentari că până la data de 10 octombrie urmează să se organizeze alegeri locale în cele 11 organizaţii ale PSD care au conduceri interimare, iar până la sfârşitul lunii octombrie vor fi organizate conferinţele pentru alegerea liderilor judeţeni.

SURSA: hotnews.ro

 


Te-ar putea interesa și: