Totul după ce fostul premier Victor Ponta a publicat pe Facebook o poză cu George Maior şi Liviu Dragnea de pe vremea când aceştia erau prieteni la cataramă.

În imaginea care a fost surprinsă la o petrecere apare şi Laura Codruţa Kovesi.

”Demisia, Demisia, Demisia!

Liviu Dragnea nu mai poate păcăli pe absolut nimeni. A ținut captivă o întreagă țară, izolând-o de restul Europei și condamnând-o la subdezvoltare prin jocuri politice mizerabile ce au un singur scop: salvarea!

Don Liviu, nu mai merge! După ultimele dezvăluiri ar cam trebui să înțelegi că aici e capăt de drum și trebuie să te oprești.

Nu știu dacă fotograful este Soros sau nu, dar cert este că am aflat și noi cine este, de fapt, șeful statului paralel pe care trebuie să-l eliberăm de această povară.

Așa că, Don Liviu, e simplu: DEMISIA din funcția de Președinte al Camerei Deputaților, pentru că urmează o comise de anchetă care va verifica cum ai ajuns “șeful” statului paralel.

Ai multe de explicat, însă până atunci nu mai ai niciun drept să fii în fruntea unei instituții pe care ai compromis-o pentru câteva decenii.

Nu mai există loc de interpretări și fabulații. Pur și simplu: DEMISIA din fruntea Camerei Deputaților!”, a scris Eugen Tomac pe Facebook, citat de B1.ro.