Radu Banciu a analizat, la B1 TV, motivul care ar fi stat la baza gestului făcut de Irina, iubita lui Liviu Dragnea, de a-i dedica acestuia o poezie de dragoste.

„Astăzi a fost ziua lui Liviu Dragnea – 57 de anișor, 57 de aproape primăveri, că omul e născut, totuși, toamna. Irina Tănase, cu 30 de ani mai tânără decât el – plus, minus, l-a vizitat astăzi. Liviu Dragnea n-a primit permisie. Nici noi nu primeam pe vremea când eram în Armată, nici de ziua noastră, nici de Ziua Armatei, nici de Sfântul Nicolae. Nu primeam nimic. Așa n-a primit nici Liviu Dragnea – 57 de ani pe care i-a făcut ca prostul, după gratii. Să sperăm că o să vină și alții, pentru că din trei ani și jumătate poate se mai alege ceva.

În orice caz, Irina a răspuns «prezent». Probabil i-a transmis cineva de la începuturi, adică de acum cinci luni, de când a intrat Dragnea după gratii, «fetițo, tu stai în banca ta, că o să iasă Nicușor la un moment dat de la pușcărie și dacă n-o să te găsească acolo unde trebuie să fii, nu o să-ți fie bine!». Că la noi așa e, Liviu Dragnea a lucrat la stat. El lucrează la stat, la stat așa se vorbește. Așa se fac afaceri la stat în România. Atunci, probabil că doamna respectivă vine și îi scrie poezii lui Liviu Dragnea ca să treacă mai ușor cei trei ani și jumătate de bulău”, a comentat Radu Banciu.