Bombonica, fosta soție a lui Liviu Dragnea, a devenit maestru în Theta Healing. Aceasta a divorțat de Dragnea în 2015, scrie stirilekanald.ro.

Bombonica Prodana este o fire discretă, despre aceasta nu se știe decât că administrează un hotel din Turnu Măgurele și că este angajată la Direcţia pentru Protecţia Copilului Teleorman (DPCT).

DNA a acuzat-o recent pe fosta soție a lui Dragnea de abuz în serviciu. Potrivit procurorilor, cât timp a fost șefă la DPCT ar fi acceptat două persoane pe statele de plată deși aceștia nu mai veneau la serviciu. Bombonica a fost însă achitată în proces în timp ce Liviu Dragnea a fost condamnat pentru 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare.

După cum a relatat presa în trecut, Bombonica are o pasiune pentru cursurile de dezvoltare personală, fiind chiar instructor autorizat de Theta Healing, o tehnică modernă de meditaţie care vizează gestionarea eficientă a emoţiilor.

De curând Bombonica Prodana a avansat în acest domeniu conform unui site dedicat Theta Healing. Aceasta are o pagină specială pe acest site din care reiese că nu mai este simplu instructor. Sub numele Bombonica Prodana, apare informaţia că ea este “practicant independent cu certificat, instructor, maestru, certificat de cunoştinţe”.