Primul dintre cele două modele SAC este BMW X2. Cu design distinctiv şi gene sportive urbane, modelul face o declaraţie îndrăzneaţă în clasa sa şi în cadrul familiei de modele BMW X. Caracterul său unic îi va atrage în special pe cei tineri şi cu spirit tânăr, oameni extrovertiţi şi activi care preţuiesc individualitatea, plăcerea autentică a condusului şi stilul de viaţă, fără a trebui să renunţe la funcţionalitate. În opinia BMW clienți pentru X2 trăiesc în mediul urban, duc o viaţă activă şi sunt foarte conectaţi la lumea digitală.

 

Aspectul robust tipic modelelor BMW X este combinat cu linii elegante şi detalii atractive, cum ar fi logo-urile BMW suplimentare de pe montanţii C, care au apărut pentru prima dată la coupé-urile BMW clasice.

Cu cea mai recentă generaţie de motoare pe benzină şi diesel, noua transmisie Steptronic cu dublu ambreiaj, cu şapte trepte, sau transmisia Steptronic cu opt trepte, la care se adaugă sistemul inteligent de tracţiune integrală BMW xDrive, o plăcere eficientă de a conduce este garantată pe orice teren. De asemenea, lista de opţionale include cele mai moderne sisteme de asistenţă a conducătorului, precum şi BMW Head-Up Display pentru proiectarea pe parbriz a informaţiilor referitoare la condus, soluţie unică în segment.

Al doilea SAC BMW a sosit la București la doar câteva zile după premiera de la Geneva Motor Show. Noul BMW X4 urmează primului Sports Activity Coupé din segmentul premium al clasei medii, din care au fost vândute peste 200.000 de unităţi. Noua generaţie a modelului are identitate proprie, bine definită în gamă, evidenţiată de dinamica îmbunătăţită semnificativ, designul exterior remarcabil, ambianţa premium superioară din interior, sistemele de asistenţă a conducătorului de ultima generaţie şi tehnologiile de conectivitate de vârf. În plus, esenţa dinamică a Sports Activity Coupé-ului este evidenţiată suplimentar şi de apariţia a două modele BMW M Performance în portofoliu.

Motoarele de ultimă generaţie, puternice şi eficiente, configuraţia specială a şasiului, măsurile de reducere a masei, proprietăţile aerodinamice îmbunătăţite, centrul de greutate redus şi distribuţia perfectă 50:50 a sarcinilor pe punţi oferă toate ingredientele potrivite pentru o plăcere sportivă a condusului. Sistemele de asistenţă a conducătorului de ultimă generaţie sporesc confortul şi siguranţa, în timp ce cele mai recente servicii oferite de BMW ConnectedDrive asigură o experienţă mobilă conectată fără probleme.