Avocata fostului vicepremier Sevil Shhaideh, Flavia Teodosiu, prezentă luni pentru a o reprezenta în instanţă, la primul termen din dosarul „Belina”, a declarat că va sesiza Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) și Inspecția Judiciară după ce a descoperit la Tribunalul București o rețea de wireless denumită „m…e PSD”.

Aceasta a anunțat că va sesiza Consiliul Superior al Magistraturii și Inspecția Judiciară

”Fiind în sală, am văzut rețeaua wireless în Tribunal. Am vorbit la IT și nu apărea ca fiind hotspot (rețea creată de o persoană cu ajutorul unui smartphone- n.r.). Am ieșit și pe hol și figura și pe hol. Vreau să sesizez faptul că un membru PSD este judecat într-o sală de judecată unde apare rețeaua wireless «M…ie PSD». Eu nu acuz pe nimeni, eu cer să fie făcută o verificare și să se aplice dispozițiile legale. Mâine voi depune sesizarea”, a declarat avocata Flavia Teodosiu, pentru Libertatea.

Teodosiu a fost prezentă la sediul Tribunalului București pentru a o reprezenta în instanță pe Sevil Shhaideh, la primul termen din dosarul „Belina”, după ce aceasta a fost trimisă în judecată pentru abuz în serviciu.

Procesul a fost amânat pentru data de 11 iunie, după ce o inculpată nu avea avocat.