Doliu în lumea fotbalului! Un tânăr sportiv s-a stins din viață. A fost înjunghiat mortal

Presa internațională notează că fotbalistul Osagi Bascome, fostul star al echipei engleză Darlington și component al echipei reprezentative din Bermuda, s-a stins din viață la vârsta de 23 de ani, după ce a fost înjunghiat mortal.

Un purtător de cuvânt al poliției spune că a fost deschisă o anchetă în acest sens, subliniind că ofițerii care se aflau la spitalul unde acesta a fost dus de urgență erau acolo, de fapt, cu o altă treabă.

„O anchetă a început cu privire la circumstanțele morții unui bărbat de 23 de ani, care a decedat din cauza rănilor suferite. Ofițerii se aflau la Spitalul King Edward Memorial în legătură cu o altă problemă, când au fost alertați despre victima care a fost adusă la Departamentul de Primiri Urgențe într-o stare de critică, a cărei cauză părea a fi multiple răni de înjunghiere. Victima a fost transportată la spital cu un vehicul privat”, spune purtătorul de cuvânt.

La anunțul acestor vești tragice, reprezentanții clubului Darlington au postat pe contul de Twitter oficial un mesaj în care spun că sunt devastați de cele petrecute cu fostul star.

Cine a fost Osagi Bascome

Presa internațională scrie că fotbalistul Osagi Bascome a petrecut un timp la Aston Villa și Bristol City și apoi s-a stabilit în Spania, la Massanassa. În 2019, acesta s-a transferat de la Darlington, echipă alături de care a avut o prestație fără precedent în Cupa Angliei, unde a și reușit o pasă de gol contra celor de la Walsall.

Osagi Bascome a jucat de 18 ori alături de naționala din Bermuda și chiar a marcat un gol cu această formațiune.

Doliu uriaș în fotbalul românesc

La începutul lunii decembrie, un mare jucător de la Rapid s-a stins din viață. A fost o adevărată legendă. El a bifat peste 300 de meciuri în culorile celebrului club de fotbal. Acesta a făcut parte din lotul care a adus Rapidului primul titlu de campioni din istoria de aproape 100 de ani a acestora.

A murit Constantin „Bebe” Năsturescu. Fostul jucător al Rapidului s-a stins la vârsta de 81 de ani. Fosta extremă a disputat pentru Rapid peste 300 de meciuri în toate competițiile. Constantin „Bebe” Năsturescu a fost o adevărată legendă a fotbalului românesc. Acesta a disputat peste 300 de meciuri oficiale pentru Rapid București. Dintre acestea, 288 au fost pe prima scenă a fotbalului românesc, Divizia A, timp în care a reușit să marcheze 25 de goluri. A prestat și meciuri în competiții externe precum Cupa Campionilor Europeni, Cupa Orașelor Târguri, Cupa UEFA sau Cupa Cupelor. Acesta avea și trei prezențe la echipa națională a României.

Constantin „Bebe” Năsturescu a făcut parte din lotul care a adus Rapidului primul titlu de campioni din istoria de aproape 100 de ani a acestora. În ediția 1966-1967, Rapid București se încununa campioană națională la sfârșitul unui sezon în care aceștia au obținut cu două puncte mai mult decât Dinamo București. Constantin Năsturescu a jucat în 25 de partide din 26, marcând trei goluri. Și-a mai trecut în cont și o Cupă a României în 1972.

Năsturescu a fost coleg de generație cu jucători de fotbal precum Adamache, Suciu, Pall, Gergely, Jamaischi, Dumitriu III, Voinea sau Petescu. În a1961-1962, el se transfera de la CFR Roșiori la Rapid București. Transferul se făcea pe filiala echipelor ceferiste. Între 1962-1974 a jucat la Rapid, fiind unul dintre jucătorii cu cele mai multe apariții pentru această echipă. După perioada petrecută în Giulești, el a mai jucat în diviziile inferioare pentru Progresul Brăila sau Unirea Focșani. Totodată, are și alte trei meciuri jucate la echipa olimpică a României.