Doliu uriaș în politică după ce fostul consilier local Dănuț Moisoiu a murit la vârsta de 67 de ani. Fostul politician avea grave probleme cu inima și a fost operat de mai multe ori din această cauză.

Ziuaconstanta.ro informează că Dănuț Moisoiu a fost și un om de afaceri influent. Acesta deţinea părţi sociale în două firme pe care le şi administa. În plus, fostul politician era implicat și într-o a treia societate comercială.

Trebuie menționat că Dănuț Moisoiu a primit titlul de cetățean de onoare al municipiului Constanța în timpul mandatului de primar al lui Radu Mazăre, după ce a ocupat trei mandate consecutiv de ales local.

Doliu uriaș! Dănuș Moisoiu avea probleme grave cu inima

Fostul consilier local avea mai multe probleme grave de sănătate și suferise mai multe intervenții chirurgicale de natură cardiacă. La un moment dat, Dănuț Moisoiu a ajuns chiar și pe mâna medicilor din Israel, care s-au luptat pentru viața lui.

Ultima dintre acestea a fost una extrem de grea, întrucât lui Dănuț Moisoiu îi fusese montat un bypass coronarian, care este o intervenţie de revascularizare folosită pentru a îmbunătăţi fluxul sanguin al inimii.

Chiar dacă nu se mai implica, oficial, în viața organizației de partid, acesta nu putea să se abțină din a comenta ceea ce se petrecea pe scena politică. În anul 2014, Dănuț Moisoiu declara că este PDL-ist până la moarte.

“Eu sunt ca steliştii, cu sloganul ‘până la moarte’: sunt PDL-ist până la moarte, dar nu îmi place ce se întâmplă acum în politică.

Nu îmi place nici ce se întâmplă la Bucureşti, cu declaraţiile preşedintelui, ale premierului şi ale socrului premierului… Şi nu îmi place nici ce se petrece cu PDL. După alegerile din 2012, partidul la Constanţa s-a dus la vale.

PDL Constanţa nu are o conducere care să reprezinte PDL-iştii de rând, are o conducere care îşi vede de propriile interese, şi pe care au instalat-o alţii, din afara partidului.

Nu sunt mulţumit de cei care conduc azi PDL Constanţa”, declara atunci Dănuţ Moisoiu, în contextul zvonurilor cum că se pregăteşte schimbarea conducerii organizaţiei locale a PDL.

 

Sursă foto: Dreamstime