Este doliu uriaş în fotbalul din România! A murit la doar 21 de ani. Suferea de o boală teribilă care i-a curmat cariera şi viaţa la o vârstă extrem de fragedă. Toată lumea a rămas şocată de teribila veste.

Tragedia momentului în România

Este tragedia momentului în România. Fosta jucătoare, Georgiana Onea, a decedat la vârsta de doar 21 de ani. Teribila veste despre sportiva care fusese legitimată la FC Oneşti a fost dată de către Federaţia Română de Fotbal.

Suferea de o boală teribilă

Tânără de doar 21 de ani suferea de o boală teribilă. O maladie rară. “Federaţia Română de Fotbal şi Liga 1 Feminin regretă dispariţia jucătoarei Georgiana Onea, care a decedat în data de 17 ianuarie 2021, la doar 21 de ani.

Georgiana Onea a jucat la echipa de fotbal feminin FC Oneşti până în anul 2017, când a suferit o accidentare la gleznă.

În urma investigaţiilor relizate la acel moment, tânăra jucătoare a primit un diagnostic crunt: Sarcomul Ewing, un tip rar de cancer osos.

Federaţia Română de Fotbal transmite sincere condoleanţe familiei şi apropiaţilor”, se arată într-un comunicat al Federaţiei Române de Fotbal.

A fost operată în 2018

În iulie 2018, Georgiana Onea a suferit o intervenţie chirurgicală în Italia, însă la 17 ianuarie 2021 a pierdut lupta cu boala.

Aceasta este a treia tragedie din fotbalul feminin românesc, după ce jucătoarea Alice Cociuba, de la Piroş Security Arad, a decedat la vârsta de doar 21 de ani, la 24 decembrie, în urma unui accident rutier.

În octombrie s-a stins antrenorul Florin Bugar, care era selecţionerul echipei naţionale feminine de fotbal Under-19 şi antrenorul echipei arădene. Totul din cauza COVID-19, la 48 de ani.