Lumea fotbalului din România este în doliu. Un cunoscut antrenor, dar şi suporter înfocat al celor de la Dinamo, s-a stins din viaţă la doar 40 de ani. Este vorba despre Florin Diaconescu, menbru în Peluza Cătălin Hîldan.

Doliu uriaş în România

Teribilul anunţ a fost făcut de către suporterii câinilor pe contul oficial de Facebook. Aceştia spun că „Dinamo și Teiul” au pierdut brusc și nedrept un câine vechi și de nădejde”.

Suporterii din Peluza Cătălin Hîldan au luat cu asalt anunțul făcut de PCH vizavi de moartea lui Florin Diaconescu și și-au exprimat regretele.

„Rămas bun, Florin! Dumnezeu să te odihnească în pace! Ai lăsat un mare gol în randurile noastre și nu ne revenim din șoc… Dinamo și Teiul au pierdut brusc și nedrept, mult înainte de vreme, un CÂINE vechi și de nădejde”, apare pe contul de Facebook a celor de la PCH (Peluza Cătălin Hîldan).

Florin Diaconescu, antrenor de fotbal

Florin Diaconescu nu era doar suporterul lui Dinamo, ci și antrenor de fotbal. Mihai Sandu, un fost elev al acestuia a postat un mesaj emoționant pe contul de Facebook.

„Domnul meu antrenor, nu a fost un simplu antrenor. A fost ca un tată pentru mine (cei care cunosc situațiile știu ce spun și că nu exagerez).

A fost ca un tată, pentru că mereu mi-a purtat grija, a fost aprope de mine și de familia mea, a avut grijă ca atunci când am plecat de la echipă să rămân pe mâini bune, își dădea tot interesul ca eu să devin mai bun pe zi ce trece și punea mare preț pe mine și pe colegii mei din acea perioadă,un suflet enorm ce împărtășea numai iubire. Vă sunt recunoscător pentru tot și numai

Dumnezeu știe lucrul ăsta.În astfel de momente cuvintele însemnă puțin.

Îmi este atât de greu,nu pot să cred și în continuare vreau să cred că momentul acesta nu există…
Dumnezeu să vă ierte,drum lin către cer!”, este mesajul fostului elev al lui Florin Diaconescu de pe o reţea de socializare.