S-a stins cel care a stârnit râsetele a milioane de oameni

Este doliu în lumea actorilor! După o recidivă bruscă a bolii sale, El Risitas a fost transferat de la Spitalul Caridad din Sevilla, unde era internat din luna septembrie a anului trecut, la Spitalul Universitar Virgen del Rocío, conform informațiilor transmise de abc.es

Totuși, la scurt timp după transfer, îndrăgitul om de televiziune a încetat din viaţă.

La finalul articolului poate fi vizualizat videoclipul original cu râsul isteric și molipsitor al lui El Risitas. Clipul este din anul 2007, iar Juan Joya Borja povestea ce a pățit în prima sa zi de muncă la un restaurant de lângă ocean.

Râsul său unic a făcut înconjurul lumii

Juan Joya Borja a ajuns cunoscut în anii 2000 cu apariţiile sale la programele spaniole „El vagamundo” sau „Ratones coloraos”, unde şi-a povestit experienţele alături de regretatul El Peíto.

Renumitul său râs, glumele, personalitatea caldă şi celebrul său slogan „cuñaooo” i-au adus porecla El Risitas. Totuși, râsul său unic a făcut înconjurul lumii în urma unui videoclip ce a devenit viral pe platforma Reddit în anul 2014.

Din acel moment, râsul și poveștile sale au fost suprapuse cu diferite texte amuzante pentru a crea efecte comice. La rândul lor, aceste clipuri au devenit și ele virale, înregistrând milioane de vizualizări.

Amintim că platforma de livestream Twitch i-a imortalizat râsul într-un emote cunoscut drept „KEKW”.

Sursa foto principală: Dreamstime

Sursă foto secundară: ABC de Sevilla