Soția lui Călin Donca, Orianda, și-a pierdut unchiul mult iubit

Orianda Donca trece prin momente dificile. În weekend, o persoană dragă ei s-a stins din viață. Cu inima sfâșiată de durere, ea le-a povestit fanilor ei ce-a pățit.

Se pare că unchiul ei, Silvi, s-a stins din viață. L-a iubit enorm și l-a considerat al doilea tată. A decedat brusc din cauza unui infarct. A murit la doar 50 de ani.

Orianda Donca a publicat pe contul ei de Instagram o fotografie cu unchiul ei și cei cinci copii pe care îi are cu afaceristul român Călin Donca, doi băieți și trei fiice.

„Pe lângă tot circul în care suntem acum, din păcate ne luăm la revedere de la scumpul nostru unchi Silvi. Suntem șocați de brusca întâmplare. Infarct la 50 de ani fără niciun simptom înainte.

Pentru mine personal a fost ca un tată. S-a implicat în creșterea mea cu multă iubire și dăruire, iar mai târziu și cu copiii mei. Cerul te așteaptă în sărbătoare.

Drum lin spre stele, prea devreme ai plecat. Vei rămâne în sufletele noastre mereu”, a scris vedeta într-un Instastory.

unchiul Oriandei Donca și copiii ei
SURSA FOTO: Instagram

Orianda Donca ar locui sub același acoperiș cu amanta soțului ei, spun vecinii

Vedeta trece printr-o perioadă complicată de ceva vreme. În septembrie 2023, Cancan a informat că soțul ei ar avea o amantă.

Ba mai mult, ea ar lăcuit alături de el și soția sa. Comportamentul său ar fi fost cunoscut în comunitatea locală.

Vecinii săi au declarat pentru Cancan că el trăiește cu amanta în aceeași casă, alături de soția sa. Cu toate acestea, se pare că nu ar exista gelozie între soție și amantă, ci se speculează că toate aceste aranjamente sunt acceptate.

„Trăiește și cu amanta în casă și cu soția. Vrea să pară model pentru societate, dar el de fapt e cel mai mare escroc”, ar fi declarat vecinii afaceristului, potrivit Cancan.