Doliu în Trupa ASIA! Sorana Darclee și-a pierdut mama

Doliu în Trupa ASIA! Sorana Darclee, inima trupei A.S.I.A., traversează momente de profundă tristețe. În zorii zilei de azi, cerul s-a întunecat pentru ea, căci mama sa a plecat dintre noi, lăsând un gol imens în sufletul ei.

În timpul „întunericului”, ea și-a deschis inima și a împărtășit durerea sa pe platformele de socializare, semnând un poem de iubire și amintire pentru cea care i-a dat viață.

În fața durerii, ea își plânge pierderea în cuvintele pline de suferință. Sorana Darclee a rupt tăcerea pentru a împărtăși o veste sumbră cu fanii săi: mama sa, izvorul ei de iubire, a părăsit această lume. În spatele culiselor, într-un gest de sinceritate și vulnerabilitate, și-a deschis inima și a împărtășit durerea ei cu cei care o iubesc și o susțin.

Sorana Darclee a purtat pe umerii ei povara grea a despărțirii de cea care i-a dat viață. Într-o procesiune solemnă, în dimineața zilei de marți, 5 martie 2024, a însoțit-o pe mama sa pe ultimul drum, cu lacrimi și amintiri ce s-au ciocnit într-o melodie tristă în inima ei.

„Ieri mi-am înmormântat mama, iar după am mers la repetiții. Prin artă mi-am găsit întotdeauna vindecare și lumină.

Creația este ce ne-a dat Dumnezeu mai frumos, darul suprem prin care să ne hrănim spiritul”, a transmis ea miercuri, 6 martie, pe Instagram.

Sorana Darclee
Sorana Darclee (SURSA FOTO: Instagram, Sorana Darclee)
Sorana Darclee, trupa ASIA
SURSA FOTO: Instagram, Sorana Darclee

Mesaj pentru admiratorii ei

Și-a exprimat recunoștința față de toți cei care i-au trimis mesaje de condoleanțe. Motivul pentru care a decis să dezvăluie trista veste abia acum a fost pentru că a înțeles că mulți dintre urmăritorii săi o simpatizau pe mama ei. Mama sa a trăit o viață intensă, interesantă și frumoasă. Crede cu tărie în viața veșnică. Crede că mama sa se află alături de tatăl ei, de familia sa și că este fericită.

„Vă mulțumesc foarte tare tuturor pentru că îmi trimiteți atât de multe mesaje și telefoane. Da, din păcate, mama s-a stins vineri și ieri a fost înmormântarea și am ales să nu spun nimic despre acest lucru pentru că a fost un moment discret pentru mine și familia mea, dar vă mulțumesc foarte mult pentru toate mesajele.

Vă mulțumesc din suflet și acum sunt în repetiții la Sala Palatului pentru concertul de diseară al Alianei, unde voi cânta o piesă cu ea și piesa, nu întâmplător, se numește Algeria.

Am ales să vă spun acest lucru pentru că știu că cei de aici de pe Instagram țineați foarte tare la ea (la mama mea) și știu că vă amuzau foarte tare filmulețele cu mama când era la volan și eu (eram) în dreapta, panicată, din cauza felului în care conducea. A trăit o viață extrem de intensă și de interesantă și de frumoasă și cred cu toată forța în viața veșnică.

Așa că știu că în momentul acesta (mama mea) este lângă tata, cu familia ei, cu părinții ei, cu frații, cu nepoții…, care îi lipseau foarte tare și știu că este fericită. Știu că este împăcată. Știu că n-o mai doare nimic și acesta este cel mai important lucru. Vă mulțumesc tare frumos pentru mesaje”, a transmis vedeta într-un Instastory.