„Femeia jandarm suspectă de fractură de coloană cervicală: Ăștia sunteți voi, cei de dreapta? PSD-ul e răul acestei țări? S-au întors de la cules căpșuni și spălat babe la fund cei din DIASPORA să se bată cu jandarmii? Sunteți cretini, mă? M-am săturat de cât puteți fi de proști și de cretini, nu știți nici măcar pentru ce protestați. Veorica… da, e proastă. Dar tare proști erau și prin alte guverne. M-am săturat să văd toți analfabeții din listă, cum protestează ei. Ăsta vă e protestul oligofrenilor? O femeie, un cadru militar în cărucior de acum în colo. Și în încheiere, vă doresc să n-aveți noroc și sper să vă omoare jandarmii în bătaie și pe voi și pe bradilalicul care se numește Klau și condamnă ‘Vi-o-le-n-țeee-le’ asupra populației. Sper să beți cu paiul câte zile mizerabile mai aveți de trăit, că sunteți proști și e păcat să trăiți”, a scris Sorina Petruşan pe pagina sa de Facebook.

 

Conducerea Spitalului de Recuperare a precizat că unitatea spitalicească se delimitează de afirmațiile făcute de către doctorița Sorina Petrușan pe rețeaua de socializare, cele exprimate public nu sunt un punct de vedere oficial al spitalului.

„Cu părere de rău, am văzut şi noi declaraţiile făcute de doctoriţă. Nici măcar nu e angajată la spitalul nostru, este medic rezident, iar declaraţiile au fost făcute în mediul online ca fiind păreri personale, nu ceva oficial din partea spitalului. Spitalul de Recuperare Borşa se delimitează de afirmaţiile făcute de către doamna doctor şi ne vom exprima public şi noi un punct de vedere pe acest subiect. E o nebunie ce s-a întâmplat, am discutat asta la raportul de gardă, dar asta e. Acum suntem în Comitetul Director şi avem de discutat problemele de zi cu zi ale unităţii noastre„, a spus managerul spitalului din Borşa. dr. Lupaşcu Florin, citat de Libertatea.ro.

Un medic rezident anul 1 ajunge la 5.700 de lei brut. În anul 6, poate ajunge la 7.900 de lei brut.