DOC – AFFIDEA I Hiperdia – Universul complet al sănătății tale

Prin noul parteneriat, amplul proces de digitalizare pe care il derulează Affidea Hiperdia trece la un nou nivel de performanță, facilitând pacienților încă un canal de acces rapid către servicii medicale la standarde internaționale atât pentru consultații medicale, analize de laborator, cât și servicii de imagistică de înaltă rezoluție. Platforma DOC va înlesni accesul rapid către serviciile medicale ultraperformante pe care operatorul le realizează în cele 36 de centre medicale multidisciplinare din 22 de orașe. DOC și Affidea Hiperdia împărtășesc o viziune comună: a actului medical continuu, oferind pacienților o experiență 360°, complex, de la consultul medical în Centrele Affidea Hiperdia către Universul DOC.

Misiunea DOC – Affidea Hiperdia România este de a oferi pacienților o experiență completă, integrând instrumente de informare, educare, autoevaluare, consiliere pentru sănătate și stare de bine, identificarea și furnizarea de soluții complete de sănătate, simplificând accesul prin programare 24/7 la cele mai avansate și precise consultații, investigații, diagnostice și tratamente de înaltă calitate realizate cu pasiune de o echipă cu o expertiză remarcabilă.

„Pentru a ajunge cu adevărat la milioane de oameni interesați de sănătate în mod aplicat, am creat universul DOC, adaptat secolului 21 și care oferă o experiență media 24/7 într-o formulă actualizată și interactivă, bazată pe tehnologia digital online. De altfel, un astfel de portal, ”360 de grade” reprezintă singura alternativă ce poate adresa interesele și nevoile complexe ale oamenilor în ziua de azi!”, declară Doctor Oana Cuzino, Medic Primar  Geriatrie, Doctor în Științe Medicale și Fondator DOC.

Parteneriatul DOC – Affidea Hiperdia dorește să amplifice beneficiile actului medical prin inițiativele de comunicare continuă din mediul virtual, asigurând astfel premisele creșterii calității vieții și longevității pacientului. La aceasta se va adăuga extinderea paletei de servicii medicale la distanță, abordare necesară atât în contextul pandemic, cât și al realității vieții cotidiene.

„Acest parteneriat are o dublă semnificație: pe de-o parte construim împreună cu platforma DOC o soluție modernă, la îndemâna pacienților prin care aceștia sunt correct și rapid informați, având acces facil la servicii medicale de top, însă, în același timp, renumitul medic și personalitate media, Dr. Oana Cuzino – DOC devine Brand Ambassador al Affidea România.

Sănătatea pacienților este prioritatea principală a Affidea Hiperdia, iar pentru aceasta în permanență suntem atenți la nevoile lor medicale, punând un accent important atât pe tratarea afecțiunilor, cât și pe prevenția acestora. Medicina preventivă este un obiectiv strategic pe care îl avem, iar împreună cu Dr. Oana Cuzino considerăm că îi vom determina pe români să-i acorde atenția cuvenită,” declară Răzvan Predica, Country Manager, Affidea Romania.

De la informare la tratament printr-un click în Universul DOC – Affidea I Hiperdia

Românii pot identifica online pe DOC.ro, prin intermediul unui chestionar de autoevaluare, dacă sunt predispuși unui risc medical. Ulterior, pot merge într-unul dintre cele 8 centre Affidea Hiperdia participante la campania cardio din toată țara și pot solicita gratuit, începând cu data de 13 decembrie 2021, măsurarea tensiunii arteriale, a pulsului, nivelului de oxigenare sau glicemiei. 

Centrele Affidea Hiperdia care oferă gratuit aceste servicii, în perioada 13 Decembrie 2021 – 31 Ianuarie 2022 sunt: Hiperdia Ritmului București, Hiperdia Olteniței București, Affidea Fundeni București, Hiperdia Nicolae Titulescu Brașov, Hiperdia Calea București Brașov, Hiperdia Cluj, Hiperdia Galați, Hiperdia Timișoara.

Boala hipertensivă este cea mai întâlnită afecțiune din România. La un eșantion de 100.000 de pacienți în evidența medicilor de familie, peste 13.500 (13.5%) din aceștia suferă de această afecțiune. Pe locurile următoare se situează cardiopatia ischemică (6.2%), diabetul zaharat (4.4%) și bolile pulmonare cronice obstructive (2.3%). 

Cifrele sunt îngrijorătoare în ceea ce privește evoluția diabetului zaharat în România. Peste 850.000 de români erau înregistrați cu această afecțiune în evidența medicilor de familie la cea mai recentă anchetă de prevalență, în 2019. Aceasta reprezintă o creștere de peste 40% a numărului de cazuri de români care suferă de diabet zaharat, față de anul 1997.*

În continuare, pentru cei care doresc să acceseze consultații specializate, Affidea Hiperdia oferă beneficii suplimentare, pentru a încuraja prevenția medicală. De exemplu, în cazul în care un pacient solicită un consult cardiologic, beneficiază și de o investigație EKG gratuită.

Affidea Hiperdia România

Affidea Hiperdia România face parte din Grupul Affidea, liderul european în servicii de diagnostic imagistic de înaltă performanță, ambulatoriu și tratament al cancerului, care furnizează servicii medicale prin cele peste 308 centre, 11.000 profesioniști în domeniul sănătății, 15 țări europene, 10 milioane de pacienți anual. În anul 2017, Grupul Affidea a achiziționat toate centrele Hiperdia din România, care au fost ulterior modernizate și dotate cu echipamente medicale de ultimă generație.

Affidea Hiperdia România, cu un număr de 36 de centre în 22 orașe, pune la dispoziţia pacienţilor servicii medicale integrate (consultaţii de specialitate, gamă extinsă de servicii de radiologie imagistică şi medicină nucleară ultraperformantă, analize medicale, tratament oncologic și chimioterapie) susținute de o echipă medicală cu competențe extinse și înaltă expertiză profesională, dobândite în urma pregătirii și perfecționării permanente în țară și străinătate.

DOC – platformă integrată cu soluții pentru sănătate

Prin intermediul celor peste 9.800 de materiale scrise și video-urilor originale, de informare și educare pe teme de sănătate, stare de bine și lifestyle elaborate de Experți și specialiști în medicină și îngrijire personală, membrii Universului DOC beneficiază de soluții complete pentru problemele de sănătate astfel că, prin intermediul DOC Time și Health Shop, se bucură de servicii și produse inovatoare destinate sănătății, frumuseții și stării de bine a întregii familii.

DOC – informații medicale validate de experți

DOC este platforma prin intermediul căreia zeci de Experți oferă recomandări de soluții sau produse valoroase pentru sănătate. DOC este sursa completă de încredere în cercetări medicale, diagnostic, tratament, profilaxie, îngrijire și frumusețe, care urmărește să ofere utilizatorilor săi experiențe complete, de la informare, educare și autoevaluare, până la identificarea și adoptarea soluției necesare.