„Gabriela Firea este o voce a partidului și într-o manieră personală răspunde la o situație complexă pe care o trăiește PSD. Trebuie analizate cu circumspecție multe dintre afirmațiile doamnei Gabriela Firea, care unele dintre ele au un caracter personal. Utilizarea unor concepte ne dă multă bătaie de cap. Eu cred că dna Firea, recunoscându-i meritele și prestigiul de care se bucură în rândul alegătorilor, exprimă totuși niște opinii personale cu care nu pot spune că sunt sau nu de acord. (…) Noi avem nevoie să armonizăm toate aceste opinii, după care să le transpunem în acțiuni efective. (…) PSD este un partid disciplinat, însă asta nu înseamnă că nu există note critice. Intervenția dnei Firea trebuie luată ca o notă critică, trebuie luată în considerare, fără a i se da însă aura de adevăr absolut.”, a spus Dumitru Buzatu, considerat un apropiat al lui Liviu Dragnea, citat de Știripesurse.ro.

Întrebat dacă se poate lua în calcul excluderea Gabriela Firea din partid, Dumitru Buzatu a afirmat că acest lucru este „exclus”.

„Nimeni nu a pus problema, nici măcar în CExN, care a avut loc și în care dna Firea a avut o poziție singulară, unei exluderi sau a unor sancțiuni pentru că cineva ridică o problemă”, a mai spus Buzatu.


Te-ar putea interesa și: