Tot mai mulți români divorțează, iar separarea produce traume și suferință față de persoana, cu care și-au petrecut ani din viață, cu care au copiii, prieteni comuni și clipe memorabile. România a ajuns în topul european al ratei divorțurilor, iar o căsnicie se încheie după aprox. 9 ani printr-un divorț dureros la Tribunal.

Tu alegi, dacă vrei ca această separare să fie un „circ” dureros și plin de ură față de persoana, cu care ți-ai împărțit viața sau vrei să închei acest capitol în pace și armonie printr-o petrecere, în care celebrați viața și priviți cu perspectivă spre viitor, chiar dacă va fi pe drumuri diferite.

E nevoie de multă maturitate emoțională pentru a nu trage concluzii pripite, pentru a transforma frustrările și momentele urâte într-o oportunitate, care mediază conflictele, aduce acceptare și emoția unui nou început.

Într-o perioadă în care fiecare eveniment aduce cu sine momente deosebite, plajele din lume devin martorele unor povești, care îmbrățișează atât bucuriile, cât și provocările vieții.

Ioana Selner, fondator www.nuntapeplaja.ro și specialistă în organizarea evenimentelor de acest gen, aduce o perspectivă inedită asupra a ceea ce înseamnă a transforma o plajă într-un loc, în care se desfășoară și cele mai sensibile momente ale vieții noastre.

“Alegerea unei plaje ca scenă pentru un astfel de moment poate aduce un sentiment de eliberare și de nou început. Imaginează-ți cum ar fi să privești orizontul nesfârșit al mării, să asculți sunetul calm al valurilor împreună cu prietenii apropiați și să îți iei rămas bun de la persoana, cu care până mai ieri ți-ai împărțit viața. O ceremonie de divorț pe plajă ar putea fi ca o răsuflare de aer proaspăt, un mod de a închide un capitol și de a privi cu încredere către viitor”, ne spune Ioana Șelner, fondatoarea Nuntă pe Plajă.

Ioana Șelner

Deschizând calea către o perspectivă neconvențională în ceea ce privește evenimentele pe plajă, Ioana Selner aduce la suprafață un concept inedit: „divorțul pe plajă”. Cu abilitățile ei de organizator de evenimente și gândirea sa creativă, ea a transformat, ceea ce în mod obișnuit ar putea fi considerat un moment delicat și dureros, într-o oportunitate de a găsi încheiere și vindecare într-un cadru natural și eliberator.

Într-o societate în continuă evoluție, în care vechile paradigme și convenții sunt reevaluate, „divorțul pe plajă” devine un simbol al curajului de a explora noi perspective și soluții. Cadrul natural al plajelor, cu vastele lor orizonturi și sunetele valurilor, poate aduce un sentiment de amplificare a emoțiilor și, totodată, de eliberare de povara trecutului.

Acest nou concept propus de Ioana Șelner demonstrează că plajele lumii nu sunt doar destinații pentru evenimente fericite, ci și spații care pot susține procesul de încheiere și începuturi noi. În definitiv, fie că vorbim de nuntă sau divorț, cadrul vast al naturii poate aduce o perspectivă mai amplă asupra vieții și poate ajuta la găsirea unui echilibru între trecut și viitor.

Indiferent dacă vorbim despre momente de fericire sau despre despărțiri, această interacțiune cu natura poate oferi o imagine profundă asupra existenței și poate contribui la găsirea unui echilibru subtil între trecut și viitor.

www.nuntapeplaja.ro pune accent pe crearea unor evenimente de neuitat pe plajele lumii. Fie că e vorba despre nunți romantice sau de alte momente speciale (divorț pe plajă, aniversare de căsătorie, cerere în căsătorie, evenimente corporate pe plajă), orice detaliu este gestionat cu atenție și pasiune. Echipa se străduiește să transforme fiecare moment într-o amintire frumoasă, încât orice eveniment devine o poveste autentică și personală trăită intens.