Lumea mondenă autohtonă este în stare de șoc. Una dintre cele mai cunoscute vedete a decis să divorțeze. Nimeni nu e aștepta la o asemenea decizie.

Șoc în lumea mondenă

Celebra cântăreață, Anca Țurcașiu, și-a anunțat divorțul printr-o postare pe rețelele de socializare. Aproape imediat, a venit și replica soțului ei.

Anca Țurcașiu și-a anunțat fanii că a divorțat de cel pe care l-a ales ca sprijin și suflet său pereche, după 22 de ani de căsnicie.

„Am divorțat! Am divorțat de bărbatul pe care l-am ales să-mi fie sprijin! Suflet pereche! În brațele căruia am crezut că voi îmbătrâni! Dar viața îți oferă lecții de învățat! Ne naștem să primim lecții! Merg mai departe cu fruntea sus, convinsă că sunt iubită de Dumnezeu și de voi și aștept de acum înainte liniște, echilibru, iubire, pace și armonie! Știu că cineva acolo sus mă iubește și voi avea parte de tot binele Pământului!

Nu așteptați nimic de la mine! Nu voi răspunde nimănui! Viața mea personală nu va fi expusă niciodată! Rămân demnă, optimistă și sigură că voi redeveni fericită și iubită! Sunt aici pe Pământ ca să ofer iubire, bucurie și voi face asta până la sfârșit! Mulțumesc anticipat presei pentru liniște! Vă mulțumesc celor care mi-ați fost alături în această perioadă grea din viața mea! Vă mulțumesc mult! Fără voi n-aș fi putut!”, a scris artista pe Facebook.

La scurt timp după ce Anca Țurcașiu a anunțat despărțirea, soțul acesteia, Cristian Georgescu, a avut o reacție acidă. Nu a vrut să comenteze despărțirea, dar nici nu a negat faptul că el și soția lui au ajuns la capătul mariajului. „Prefer să nu comentez deloc acest subiect”, s-a rezumat să spună medicul Cristian Georgescu.

Acum ies la iveală și alte detalii incendiare din interior. Nașul celor doi, celebrul milionar, Cristian Țânțăreanu, a vorbit despre separare încă din anul 2014. Și asta nu e tot. Țânțăreanu susține că certurile dintre cei doi au dus la acest deznodământ.