Consiliul de Administraţie al Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti a decis azi demiterea directorului George Alexandru Ivan. În locul acestuia, a fost numită director interimar Maria Mirela Dinu.

Amintim că, în aprilie 2019, Consiliul de Administrație al Companiei de Aeroporturi București (CAB) votase demiterea lui Gabriel Stoe și înlocuirea lui cu George Alexandru Ivan.

George Alexandru Ivan a fost directorul comercial al CNAB în perioada septembrie 2017 – martie 2018, potrivit datelor din CV-ul său. În iulie 2018, el a fost numit în funcţia de director comercial al RADET.

Gabriel Stoe, acuzat că tolerează mizeria

Înainte de preluarea funcției de către George Alexandru Ivan, Ministrul Răzvan Cuc l-a demis pe șeful interimar al Companiei Aeroporturi București (CAB), Gabriel Stoe, acuzat că tolerează mizeria din Aeroportul Otopeni. Gabriel Stoe, fostul șef interimar al CAB, a fost numit pe 1 februarie în conducerea aeroportului, când a fost promovat de Rovana Plumb, ministru interimar.

Miza schimbării de la vârful Companiei Aeroporturi a fost concesionarea parcărilor aeroportului Otopeni, o afacere cifrată la circa 8 milioane de euro pe an.