Într-un interviu acordat pentru paginademedia.ro, omul de afaceri Dinu Patriciu a declarat că pe viitor trustul de presă pe care îl deţine va fi mult mai transparent, acesta considerând că „orice încercare de a păstra o guvernare corporatistă centralizată este sortită eşecului”.

Dinu Patriciu a explicat că odată cu plecarea lui Răzvan Corneţeanu din cadrul grupului s-au operat câteva schimbări în ceea ce priveşte managementul companiei, în sensul că s-a desprins complet conducerea comercială de managementul editorial.

„Adrian Halpert conduce zona editorială, iar Peter Imre se ocupă de administrarea businessului. Eu sunt acum preşedintele consiliului de administraţie. Înainte eram doar membru”, a spus Patriciu.

Din portofoliul Adevărul Holding fac parte cotidianele Adevărul, Adevărul de seară, tabloidul Click!, revistele Dilema veche, Dilemateca, Foreign Policy Romania, precum şi cotidianul Blik din Ucraina, colecţiile de carte de lux Adevărul, dar şi un număr mare de suplimente şi produse complementare. Divizia internaţională a grupului mai cuprinde redacţii în Spania şi Italia, înfiinţate în 2007. Totodată, Adevărul Holding editează Forbes România şi topul anual „Forbes România 500 Miliardari”.