Astfel, DIGI România împreună cu Guvernul României, prin Departamentul pentru Situații de Urgență din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, a lansat astazi un numar telefonic TelVerde prin care ofera suport psiholgic si sprijin social pentru persoanele care sunt afectate de Coronavirus, informează DSU.

Numarul telefonic TelVerde a fot pus la dispoziție de Digi, pentru toate persoanele care au nevoie să ceară ajutor în această perioadă, iar prin proiectul “Voluntarii Impreuna”, din cadrul DSU, acum este operationalizat.

0800070030 este numărul de telefon le va permite românilor să sune pentru a cere suport psihologic, sau sprijin social, în această perioadă dificilă, el fiind disponibil începând chiar de luni, între orele 08:00 – 24:00.

Românii vor fi ajutați

Noul parteneriat vine în ajutorul persoanelor care au nevoie de suport psihologic după o perioadă îndelungată de izolare la domiciliu, sau dacă trec prin diverse probleme generate de pandemia de Coronavirus.

Proiectul este coordonat de catre DSU si Raed Arafat, iar DIGI este implicat, deoarece era neapărată nevoie de o asemenea linie telefonică dedicată în această perioadă.

Perioada de acum este una dificilă și foarte multă lume are nevoie de suport psihologic după atât de multe restricții și limitări impuse de către autorități și atât de multă incertitudine, iar DIGI România lucreaă împreună cu Guvernul pentru a-i ajuta pe cei care au într-adevăr nevoie de ajutor, a mai adăugat Departementul pentru Situații de Urgență.