Senatoarea Diana Şoşoacă a încasat-o din nou. După ce a fost dată afară din AUR, aceasta a decis să-şi continue protestele ca şi cum nu s-ar fi întâmplat nimic. În urmă cu câteva zile, a fost în Valea Jiului pentru a le ţine partea minerilor aflaţi în conflict cu Guvernul.

Umilinţă cruntă încasată de Şoşoacă

În urmă cu câteva minute, Diana Şoşoacă a vrut să intre în audienţă la ministerul Economiei şi să vorbească cu ministrul Claudiu Năsui. Nu a fost singură. A fost însoţită de europarlamentarul ţărănist, intrat în Parlamentul European pe listele PSD, Chris Terhes.

Şoşoacă nu a avut nicio şansă. Năsui nu a primit-o în audienţă. I-a spus că are treabă şi să facă cerere. „Sunt împreună cu europarlamentarul Christian Terhes. Am fost în Valea Jiului ieri şi azi la ministerul Economiei.

Năsui îşi pune un consilier să vorbească. Spune că nu e problema lui problema minerilor. Este incredibil. Comportamentul reprobabil al unui ministru. Spre deosebire de ăştia din Guvern noi suntem aleşi.

Cu cine să discuţi, cu inculţii juridic. Îmi spune că să fac o cerere, că nu are cum să mă primească. Ştim noi ce fac miniştrii. Beau cafele, unii fumează. Poate să i se întârzie audienţa cinci minute să vorbească cu un reprezentant al Senatului şi cu unul din Parlamentul European.

Dacă vreţi să vă facem de râs ajunge asta şi în presa europeană. Nu ni se permite accesul de către domnul Năsui. E de o incultură crasă. Refuză accesul unui europarlamentar şi al unui senator”, a tunat Şoşoacă apoi a trecut la ameninţări.

„Dacă nu ne primesc, vin minerii la Bucureşti. I-am ţinut până acum, dar nu mai pot. Nu se mai poate aşa ceva”, a mai spus Şoşoacă, completată de europarlamentarul Terhes.

„Ministrul fuge. Avem un Guvern de laşi”, a spus Chris Terhes, în live-ul de pe facebook al senatoarei Şoşoacă.

Sursa foto INQUAM / Octav Ganea