Diana Șoșoacă face noi declarații extrem de grave: ”Au încercat să mă omoare”! Susține că este victima serviciilor secrete.

”Am foarte mare curaj și-i mulțumesc lui Dumnezeu pentru asta.”, a arătat Șoșoacă sâmbătă seară, la Antena 3.

Diana Șoșoacă face noi declarații extrem de grave. Repercusiunile sunt cumplite

Diana Șoșoacă a declarat sâmbătă că a fost victima unei tentative de asasinat, căreia, evident, i-a supraviețuit.

Ulterior, spune senatorul independent, casa i-ar fi fost scotocită și vandalizată.

În pofida gravității acestor incidente, care s-ar fi petrecut anul trecut, conform celor susținute de Șoșoacă, aceasta a decis să nu depună plângere la autoritățile statului.

“Să știți un lucru: guvernelor, parlamentelor și conducătorilor de stat le este foarte frică de poporul trezit și unit. Pentru că poporul deține adevărata putere și este suveran. De ce sunt supărați ei pe mine? Pentru că am trezit poporul. Și pe lângă mine au venit și alții. Și nu sunt singură.

Am foarte mare curaj și-i mulțumesc lui Dumnezeu pentru asta. Le mulțumesc oamenilor din jurul meu – cum spuneți voi, sursele – care m-au ajutat și mă ajută.

Inclusiv în interiorul instituțiilor și ministerelor sunt oameni care ne-au ajutat cu informații pe care le-am folosit în instanță, anul trecut, împotriva amenzilor.

Niciodată nu-i voi trăda pe acești oameni, pentru că efectiv și-au pus pielea-n băț ca să ajute un popor, iar repercusiunile asupra lor sunt cumplite …

”Ne-au răsturnat cu mașină cu tot”

Ei nu mai au ce să-mi facă mie acum, pentru că am căpătat o notorietate atât de mare.

Fac o paranteză: anul trecut, eu cu fetița mea am fost răsturnate într-un canal de beton. Ne-au răsturnat cu mașină cu tot, pe o vreme ploioasă. Anul trecut, în august. Tocmai ca amenințare. Mie mi s-a intrat în casă, mi s-au tăiat toate firele.”, a susținut senatoarea independentă, conform antena3.ro.

“După ce au văzut că am supraviețuit accidentului, mi-au intrat în casă, mi-au tăiat tot ce am avut eu la televizor. Mi-am găsit cărțile date pe jos. S-a umblat peste tot. Mi se transmite când am discuții, ce discut în casă. Eu știu cine mi-a intrat în casă. Îi aștept la cotitură. Știu că instituțiile statului sunt disfuncționale (…)

Nu voi face plângere pentru că nu am încredere nici în Poliție, nici în Parchet. Aceste instituții sunt disfuncționale. Primesc ordine, în cea mai mare parte, de la ăștia de sus.”, a adăugat Diana Șoșoacă.

Sursa foto; INQUAM Photos, Octav Ganea.