Diana Șoșoacă, de neoprit! A lansat sâmbătă seară un val de acuzații foarte grave la adresa responsabililor campaniei de vaccinare, a Guvernului și a Președintelui Klaus Iohannis.

Șoșoacă cere ca Guvernul și Președintele Iohannis să plece, deși tot ea afirmă că România nu este condusă de niciuna din aceste două instituții.

Diana Șoșoacă, de neoprit! Ce a putut să declare

”Cei care au murit de Covid-19 au murit pentru că au fost omorâți cu un tratament inadecvat și cu intubări și cu protocoalele lui Raed Arafat, care trebuie condamnat pentru omor calificat.

Protocolul este făcut de Raed Arafat, am informații de acolo, de la el, este omul care nu vrea să cedeze, toți ceilalți au început scandalul deja, în Grupul de Comunicare Strategică (…).

Vă voi arăta cine sunt persoanele din GCS, voi face public măcar locul din care sunt, să mă dea în judecată, nu mă interesează, românii trebuie să știe cine hotărește pentru ei.

Vreau să vă spun că niciunul dintre ei nu e măcar medic. Nici în GCS, nici în CNCAV – niciun medic. Atenție, domnul Gheorghiță nu face parte din CNCAV.

Cine conduce de fapt România

Domnul colonel Valeriu Gheorghiță e coordonatorul CNCAV doar pentru noi, fraierii. Nu dânsul coordonează vaccinarea. O să fac publice lucrurile astea.

Nu pot să le dau numele, nu am voie. Oficial, Klaus Iohannis conduce România. Neoficial, domnul Raed Arafat conduce România.

Fiind șeful tuturor grupurilor care conduc România în timp de pandemie, dânsul este suveran în toate hotărârile pe care le ia. Asta trebuie să știți: Nimeni nu i se poate opune lui Raed Arafat.

E, uite că poporul român i se opune: nu îl mai vrem.”, a declarat Diana Șoșoacă sâmbătă seară, la Antena 3.

”Peste cadavrele noastre!”

“Atenție, Guvernul României, atenție domnu’ președinte Iohannis, pentru că veți cădea. Poporul român a explodat.

Chiar acolo, în Piața Victoriei, mi-au venit știri din interior, știri care spun că se gândeau (cei din Palatul Victoria, n.r.) ca, de duminica viitoare, să închidă mall-urile, să nu mai circulăm între 18 și 5 dimineață… Peste cadavrele noastre!

Să nu mai circulăm decât cu declarație pe proprie răspundere, inclusiv în timpul zilei. Pentru ce?

Să plece! Și Iohannis, și guvernul, și Parlamentul ăsta de incompetenți. Restartăm România!” a mai spus Șoșoacă.