Lucrările la proiectul Vernescu Residence au început în urmă cu un an şi au ca termen de finalizare luna martie a anului viitor. Clădirea cu şase etaje, construită prin intermediul firmei Metropolitan Development, are o suprafaţă construită de 6.000 mp. Blocul va dispune de apartamente cu una, două, trei şi patru camere, cu suprafeţe cuprinse între 63 metri pătraţi şi 207 metri pătraţi. Arhitectura proiectului a fost realizată de Westfourth Architecture.

Reprezentanţii companiei au anunţat că, în viitorul apropiat, vor mai fi lansate în Bucureşti alte câteva proiecte similare.

În 2007, Euromall a vândut către Immofinanz centrul comercial Euromall din Piteşti pentru suma de 87 mil. euro. Centrul din Piteşti a fost finalizat în luna mai a anului 2007 şi are o suprafaţă utilă de 32.000 mp. Immofinanz a mai achiziţionat într-un contract de tip forward-purchase (plata şi trecerea în posesie se face pe parcurs ce lucrările de construcţie avansează) centrul Euromall Galaţi, tranzacţie de 60 mil. euro, încheiată în aprilie 2010.