Gheorghe Dincă se află în acest moment depărte de familie. În timp ce toți românii petreceau și își urau un an mai bun și împlinirea tuturor dorințelor, criminalul de la Caracal stătea singur de Sărbători.

Gheorghe Dincă a stat în celula de la Spitalul Jilava și nu s-a bucurat de prezența niciunui membru al familiei. Acest lucru nu s-a întâmplat din cauza vreunei restricții date de autorități. Monstrul de la Caracal ar fi refuzat, potrivit stirilekanald, să își vadă soția.

Soția a trăit un moment dramatic

Acesta ar fi stat în aceste zile după gratii și a fost același personaj nesuferit, pe care colegii din închisoarea de la Jilava îl ocolesc chiar și la plimbările prin curte. Gheorghe Dincă a fost singur inclusiv de Crăciun, căci, nici atunci, spun surse de la închisoare, el nu a acceptat să fie vizitat de soție la…vorbitor. ”Nu vrea să vorbească deloc cu familia, nu știu dacă este vorba de protecție sau pur și simplu, nu vrea să dea ochii cu soția sau copiii săi”, au povestit persoane de la fața locului.

Tragedia de la Caracal a provocat cutremur atât în România cât și peste hotare. Dezvălurile despre cum ar fi  ucis-o pe Alexandra Măceșanu, o adolescentă de 15 ani, după ce a violat-o, a bătut-o și apoi, a ars-o într-un butoi din curte, dar și pe Luiza Melencu, în vârstă de 18 ani au șocat o țară întreagă. Deși au trecut luni bune, dezvălurile pe acest subiect continuă să fie în atenția media, care prezintă informații devastatoare despre Gheorghe Dincă.