Kristen Stewart în vârstă de 31 de ani  este cea care interpretează rolul prințesei Diana, iar conform trailer-ului de promovare al producției, în care mai apart și alte nume cunoscute precum Timothy Spall, Jack Nielen sau Freddie Spry, aceasta își punea o întrebare la care nimeni nu se aștepta.

”Credeţi că mă vor ucide?”, se întreabă Stewart. De menționat este faptul că, doar din imaginile din trailer, este destul de clar că prințesa Diana a avut o viață extravagantă, cu o ţinută iconică, pălării dramatice, pantaloni coloraţi şi bijuterii uimitoare, dar și una tristă.

Mai exact, în cele două minute ale clipului, Lady Diana este agitată, tristă, dar și singură, primind sfaturi de la persoanele apropiate ei constant.

”Trebuie să faci lucrurile pe care le urăşti. Trebuie să te împarţi în două” îi spune la un momentdat prințul Charles, care este jucat de Jack Farthing. ”Tu, cea reală şi cea care este fotografiată”, mai adaugă acesta.

Totodată, în clip mai este văzut și prințul William mic, care în una dintre scene își întreabă mama de ce este atât de tristă. ”Mami, ce ţi s-a întâmplat de eşti aşa de tristă?”, întreabă acesta.

Ultimele cuvinte ale prințesei Diana 

La finalul trailer-ului, Lady Diana se arată fără putere. ”Pentru mine nu există speranţă”, spune Diana la sfârşitul clipului. ”Nu cu ei.”

De menționat este faptul că, filmul care este așteptat pe întreg globul ar urma să debuteze în curând pe marile ecrane, fiind considerat deja un mega succes.

Amintim că Lady Diana a murit pe 31 august 1997 la Paris, la doar 36 de ani, într-un accident de mașină, într-o cursă în care autovehicul era urmărit de paparazzi. Cu un an mai devreme aceasta divorțase de prințul Charles, tatăl prinților William și Harry.

Moartea Printeșei Diana a zguduit lumea întreaga. Înainte de a muri însă, aceasta i-a spus majordomului său, niște cuvinte care i-au marcat viața acestuia. Totul s-a întâmplat chiar înainte de a se urca în mașina care i-a adus moartea. Bărbatul își amintește că aceasta nu părea în apele ei, fiind destul de abătută.

Mai exact, conform acestuia ultimele cuvinte ale Prințesei au fost: ”Vei fi acolo cand ma voi intoarce, nu?”, iar tonul cu care Diana le-a rostit l-au pus pe gânduri pe bărbat, acesta neștiind ce tragedie avea să urmeze.