Dezvăluirea uluitoare după moartea lui Petrică Mîţu Stoian. Avocata familiei a dat detalii cutremurătoare. Ea a lansat o serie de acuzații legate de ceea ce s-a petrecut chiar înainte să se petreacă cumplita tragedie. Potrivit informațiilor furnizate de Carmen Obârşanu, niciunul dintre medici până la spitalul din Reşiţa nu s-a uitat la analize.

Avocata familiei regretatului cântăreţ de muzică populară a povestit totul, în direct la România TV.  Ea a spus că Petrică Mîţu Stoian ar fi decedat ca urmare unui „cumul de malpraxis”. Carmen Obârşanu a spus că va solicita reaudierea tuturor medicilor care l-au tratat pe Petrică Mîţu Stoian înainte de a muri.

Avocata Carmen Obârşanu a subliniat că există „nereguli foarte grave” care au dus la decesul îndrăgitului cântăreţ de muzică populară.

Avocata aruncă cu acuzații grave: A fost un cumul de malpraxis

Dezvăluirea uluitoare legată de moartea lui Petrică Mîţu Stoian. S-a aflat totul, în direct, la TV

„Acolo a fost un cumul de malpraxis începând cu clinica unde s-a completat fişa bolnavului. Ulterior, după ce s-a întâmplat evenimentul, s-a completat fişa, aşa rezultă din declaraţia medicului. Fişa aceea medicală nici nu a fost completată. Aşa cum apar datele, e clar că a fost contrafăcută (fişa medicală). Niciodată o analiză nu este cu două valori. Ori are 2, ori are 3, vă spun despre INR. Medicul a citit pe Internet că valoarea pentru fibrilaţii este între 2 şi 3 şi a trecut şi dânsul pe fişă 2 linioară 3.

Au fost nereguli foarte grave. Categoric au fost şterse probe! Gândiţi-vă în urma tratamentului cu anticoagulante pe care-l lua Mîţu Stoian trebuia să facă o analiză. Acela este INR-ul În situaţia lui Mîţu Stoian era rezultatul ori 2, ori 3. Medicul a trecut 2-3. Păi dacă nu ai analiza în faţă, tu iei aproximativ că aşa ţi-a spus pacientul?”, a declarat Carmen Obârşanu, avocata familiei lui Petrică Mîţu Stoian, în direct la  TV.

Se cere reaudierea medicilor care s-au ocupat de îndrăgitul cântăreț

Ea a anunțat că va cere reaudierea în acest dosar a medicilor care s-au ocupat de îndrăgitul cântăreț. Potrivit acesteia, când a fost audiat medicul, ca şi ceilalţi medici, toţi au vorbit la modul general. ei au spus ce trebuia să se facă.

„Pe mine mă interesează să spună martorul ce a făcut anume, dar în toate declaraţiile lor se precizează ce trebuia să se facă. Dumnevoastră credeţi că e normal să vină cineva dintr-o potenţială traumă, din camera hiperbară şi să nu i se pună un stetoscop şi să nu-i asculte plămânul? Niciunul dintre medici până la spitalul din Reşiţa nu s-a uitat la plămân şi la analize. Măcar unul dintre medicii audiaţi a spus că nici nu i-a văzut dosarul! Cum nu i-aţi văzut dosarul medical care era în braţele pacientului? Cum e posibil?”, a mai precizat Carmen Obârşanu.

Amintim că Petrică Mîţu Stoian a murit, pe 6 noiembrie, după ce s-a internat la Clinica Nera din judeţul Caraş-Severin, pentru terapie post-COVID la camera hiperbară. Artistul s-a simţit rău, a fost transferat la UPU al Spitalului Judeţean Reşiţa, apoi a fost internat la Secţia ATI unde a decedat.