Cazul Caracal a cutremurat întreaga țară. Monstrul Gheorghe Dincă a recunoscut că le-a răpit, sechestrat, violat și ucis cu bestialitate pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu. Acum ies la iveală noi amănunte incredibile despre acesta.

Dincă a recunoscut totul

Monstrul Gheorghe Dincă a recunoscut că și-a făcut un tatuaj în tinerețe, chiar pe zona intimă. În urma tuturor expertizelor, anchetatorii au ajuns la concluzia că Gheorghe Dincă avea adevărate obsesii sexuale, în special legate de virilitate şi sex oral.Toate amănuntele sunt în rechizitoriul cu care acesta a fost trimis în judecată.

Procurorii au notat în rechizitoriu că sexul reprezintă pentru Gheorghe Dincă o preocupare dominantă, conform spynews.ro.
Monstrul din Caracal a relatat multiple episoade în care a apelat la servicii de prostituție sau la partenere sexuale contra anumitor servicii şi chiar la relații extraconjugale.

La examenul fizic efectuat la SJML Olt, dr. Cărtărescu Alin a consemnat faptul că pe organul genital al inculpatului, a observat tatuajul „LUX”. Gheorghe Dincă a fost întrebat la examinare ce reprezintă acel tatuaj. Fără să se gândească foarte mult, Gheorghe Dincă a răspuns că şi l-a făcut în tinereţe şi că nu mai contează de ce. “Eram tineri şi proşti”, a completat Dincă.