Mihai Fifor a vorbit despre ce urma să anunțe fostul lider al PSD, dar și despre șocul pe care l-a avut acesta văzând scorul la alegerile europarlamentare.

Secretarul general al PSD a declarat că Liviu Dragnea avea în plan să-și anunțe candidatura.

”Era evident că ceva nu e în regulă. Nu cred că era vorba doar de scorul alegerilor. Cred că intuia ce urma să se întâmple a doua zi.”, a spus Mihai Fifor.

Acesta a precizat că Liviu Dragnea credea că PSD va câștiga alegerile și a suferit un șoc imens văzând scorul. Fifor a vorbit și despre ruptura dintre Viorica Dăncilă și Liviu Dragnea.

„Premierul era cumva izolat în Palatul Victoria. În momentul în care premierul s-a opus Ordonanțelor, pentru că Viorica Dăncilă a refuzat să facă această mișcare și a spus că nu intervine pe Ordonanțe pe Justiție. Lucrul acesta a deranjat, pentru că multă lume se aștepta să execute, să răspundă la comanda aceasta. Am avut o discuție cu doamna premier care a spus că preferă să fie un om onest și corect față de țară. Interesant de analizat e ce ar fi fost da. Era o ruptură, o chestiune foarte ciudată între președintele partidului și premier, era o situație extrem de tensionată, undeva trebuia să existe un debușeu și nu-mi dau seama care ar fi fost, a fost o presiune fenomentală pe Guvern”, a mai spus Mihai Fifor, la TVR 1.